Quatre blaugranes convocats per Lopetegui

Quatre blaugranes convocats per Lopetegui

L’amistós entre França i Espanya del proper dia 28 reunirà cinc blaugranes en una nova jornada de partits internacionals

Aquest divendres, Julen Lopetegui ha anunciat la llista de convocats de la selecció espanyola davant Israel –en partit oficial– i França –en l’amistós que es disputarà a Saint-Denis– amb la presència de quatre blaugranes: Jordi Alba, Gerard Piqué, Sergio Busquets i Andrés Iniesta, als quals s’ha d’afegir la convocatòria de Denis Suárez amb la selecció Sub-21. En el duel davant el combinat francès també hi serà Samuel Umtiti, convocat per Didier Deschamps. Ter Stegen –amb Alemanya–, André Gomes –amb Portugal–, Cillessen –amb Holanda– i Rakitic –amb Cròacia– són la resta de blaugranes europeus que han entrat a la llista de les seves seleccions respectives.

L’Uruguai-Brasil del dia 24 és el partit més destacat de les eliminatòries sud-americanes prèvies al Mundial de Rússia de l’any vinent. El duel entre Luis Suárez –Uruguai– i Neymar –Brasil– no es podrà produir a causa de la sanció del davanter uruguaià, que no li ha impedit entrar a la llista per disputar el segon partit del conjunt de Tabárez. Per la seva banda, Messi i Mascherano defensaran l’Argentina davant de Xile i Bolívia. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut