FC Barcelona – Reial Madrid: Que vibri el Camp Nou!

FC Barcelona – Reial Madrid: Que vibri el Camp Nou!

(16.15 hores, BeIN LaLiga) Els de Luis Enrique busquen un triomf davant l’etern rival en el primer Clàssic de la temporada al Camp Nou, per retallar diferències i apropar-se a només tres punts del lideratge de la Lliga

Arriba el partit més esperat de l’any. I és que el Clàssic és d’aquells partits especials per als socis i aficionats culers. Barça i Madrid s’enfronten aquest dissabte al Camp Nou (16.15 hores, Bein LaLiga) en el que serà el primer Clàssic de la temporada. Un partit que, com sempre, promet espectacle i emocions fortes. Una autèntica batalla de qualitat i futbol amb l’al·licient de la rivalitat històrica entre tots dos conjunts. El duel comptarà amb els màxims golejadors del campionat de Lliga. I és que el Camp Nou serà l’escenari d’un duel que citarà les millors estrelles del futbol mundial i que serà l’epicentre del planeta. Per una banda, Messi, Suárez i Neymar Jr, amb nou, vuit i quatre gols, respectivament, amenacen la ratxa d’un equip que fa 31 partits que no perd i que compta amb Cristiano Ronaldo i Benzema –deu i quatre gols– a la davantera. Bale i Morata no hi seran per lesió.

Els blaugranes necessiten sumar un triomf davant els blancs, que arriben a Barcelona líders a sis punts de diferència, fet que no succeïa des de feia 13 anys. En aquest sentit, el Barça es pren el duel com una bona oportunitat per retallar la diferència a la classificació i situar-se a només tres punts del lideratge. L’ambient serà el gran aliat del FC Barcelona, que sentirà a prop l’alè de gairebé 100.000 aficionats que aixecaran un mosaic històric, per posar la màxima pressió al conjunt blanc. Però els Clàssics no hi entenen, de lògiques ni classificacions. I el partit és independent de qualsevol estat físic o mental.

Així ho veu Luis Enrique, que assegura que “en un partit com aquest hi té molt poc a veure la classificació amb el que passi sobre el camp”. El tècnic asturià s’espera un Reial Madrid “molt organitzat defensivament, que no necessita la pilota per poder competir i que basa el seu potencial en les ràpides transicions ofensives i la pilota aturada”. La millor notícia per al Barça és la recuperació d’Andrés Iniesta, que ja està en plenes condicions per afrontar el Clàssic després de la lesió que va patir a Mestalla. Amb qui segur que no podrà comptar Luis Enrique serà amb Jérémy Mathieu, que va recaure de la seva lesió i estarà entre uns 15 i 20 dies més de baixa. D’aquesta manera, la gran novetat és el retorn d'Iniesta a la llista de convocats. Una convocatòria que ha fet pública Luis Enrique aquest dissabte al matí i en el qual no hi són els descartats Rafinha, Aleix Vidal i Masip, a banda del lesionat Mathieu.

El tècnic Zinedine Zidane, per la seva banda, que no podrà disposar dels lesionats Kroos, Bale i Morata, ha viatjat a Barcelona amb 19 jugadors i amb l’objectiu d’allunyar-se més dels blaugranes. Tot i això, el preparador francès ha alertat que els seus homes s’enfronten “al campió, i els campions sempre són bons en un partit gran”. A les 16.15 hores el Camp Nou estarà preparat per vibrar amb un Clàssic apassionant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut