FC Barcelona – RCD Espanyol: A punt per al primer derbi

FC Barcelona – RCD Espanyol: A punt per al primer derbi

(21.30 hores, TV3) Barça i Espanyol s’enfronten aquest dimarts a la nit per primer cop aquesta temporada al Nou Estadi de Tarragona en la final de la Supercopa de Catalunya

Arriba el primer derbi de la temporada. I ho fa en la final de la Supercopa de Catalunya que enfrontarà el FC Barcelona i l’Espanyol. El duel es disputarà al Nou Estadi de Tarragona (21.30 hores, TV3) i el partit decidirà al campió de Catalunya. Serà la segona edició de la competició. Els blaugranes es van imposar en la primera el 2014 en un partit que es va decidir a la tanda de penals després de l’empat en el temps reglamentari (1-1) a Montilivi. El partit arriba després d'una jornada apassionant de Lliga després que el Barça s’imposés a València (2-3) als instants finals, en un duel molt treballat i exigent.

Per a aquest partit Luis Enrique ha donat descans a Ter Stegen, Rakitic, Sergio, Luis Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Digne, Sergi Roberto i Umtiti i tornaran a exercitar-se amb el grup el proper dijous. En la llista tampoc hi figuren els lesionats Piqué, A. Iniesta, Rafinha, Jordi Alba, Cillessen i Aleix Vidal, que va tenir unes molèsties a l’adductor de la cuixa dreta en l’entrenament d’aquest dilluns. Així doncs, el tècnic asturià ha fet una llista de 18 jugadors amb sis del primer equip, Masip, Denis, Arda, Paco Alcácer, André Gomes i Mathieu i 12 del filial, José Suárez, Palencia, Mujica, Nili, Marlon, Moisés, Martínez, Sarsanedas, Aleñá, Alfaro, Gumbau i Carbonell.

L’Espanyol, per la seva banda, arriba al duel després d’empatar ‘in extremis’ davant l’Eibar dissabte passat a casa (3-3). Un partit en què els blanc-i-blaus van reaccionar a la segona meitat després d’anar perdent 0-3 al descans. Per a aquest partit Quique Sánchez Flóres no podrà comptar amb Piatti i Hernán Pérez per unes molèsties, ni tampoc amb els lesionats amb anterioritat Òscar Duarte i Álvaro. La novetat, doncs, és la convocatòria d’Óscar Melendo del filial. Amb tot, el primer derbi de la temporada ja és a punt i servirà per decidir el campió de Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut