FC Barcelona – Leganés: La Lliga atreu tota l’atenció

FC Barcelona – Leganés: La Lliga atreu tota l’atenció

(20.45 hores, Canal + Partidazo) Els de Luis Enrique tenen l’obligació de guanyar per no perdre pistonada i continuar pressionant el liderat de la Lliga

La competició no dóna treva al FC Barcelona i la Lliga atreu un altre cop tota l’atenció. Després de la derrota davant el PSG, els blaugranes se centren ara a continuar pressionant el liderat de la Lliga. L’intent de la remuntada a la Lliga de Campions quedarà aparcat unes setmanes fins que el dia 8 de març es disputi el duel de tornada al Camp Nou. Per aquest motiu, els blaugranes es concentren al màxim en la Lliga. Els de Luis Enrique volen fer un bon partit per tornar a agafar bones sensacions i brindar a l’afició un triomf davant el Leganés, conjunt que disputarà el seu primer enfrontament al Camp Nou en tota la seva història. I és que el Barça tindrà quatre partits clau a la Lliga –Leganés, Atlètic de Madrid, Sporting i Celta– per agafar la màxima confiança i intentar retallar diferències a la classificació abans de preparar amb garanties la tornada de Champions.

L’equip madrileny arriba al Camp Nou en una dinàmica de resultats no gaire positiva. En les últimes deu jornades el Leganés ha acumulat cinc empats i cinc derrotes i se situa en la 17a posició de la classificació. De fet, els madrilenys no han guanyat en aquest 2017. Tot i això, de les quatre victòries que han aconseguit a la Lliga, tres han estat a domicili, i això els fa que sigui un rival perillós. En aquest sentit, Luis Enrique, no es refia ni un pèl d’un equip que “té moltes variants, no només en l’aspecte tàctic, sinó que solen actuar diferents jugadors i això fa que generin més dubtes”. Per a aquest partit el tècnic asturià que no podrà comptar amb els lesionats Arda Turan, Mascherano i Aleix Vidal –de llarga durada–; tampoc ho podrà fer amb el sancionat Sergio Busquets –acumulació de targetes– ni amb Masip, per decisió tècnica.

El tècnic del Leganés, Asier Garitano, ha explicat que viatgen a Barcelona amb l’objectiu de fer un “bon partit per sortir-ne reforçats”, ja que els objectius de tots dos equips són totalment diferents. Garitano que ha reconegut que “el Barça té els millors jugadors”, ha afirmat que els blaugranes encara estan vius en les tres competicions. El conjunt madrileny no disposa de Rubén Pérez, per sanció, i s’uneix a les baixes ja conegudes per lesió de Serantes, Robert Ibáñez, Timor i Koné. A les 20.45 hores, tota l’atenció estarà posada en la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut