FC Barcelona – Hèrcules CF: L'últim repte abans del Nadal

FC Barcelona – Hèrcules CF: L'últim repte abans del Nadal

Els de Luis Enrique reben els alacantins al Camp Nou amb l’objectiu d’aconseguir la victòria i classificar-se per als vuitens de final de la Copa del Rei

El Camp Nou és a punt per albergar l’últim partit de l’any del Barça. L’objectiu: intentar regalar una darrera victòria abans del Nadal i fer un pas endavant en la Copa del Rei. Per fer-ho, els de Luis Enrique es tornaran a trobar contra l’Hèrcules CF (22h, GOL TV), rival que ja va treure un 1-1 de l’anada d’aquests setzens de final de la competició del KO. Un resultat que fa que, malgrat la diferència de categoria entre un equip i l’altre, en aquesta eliminatòria encara estigui tot per decidir.

I “l’Hèrcules ens pondrà les coses complicades”. Així ho ha reconegut el tècnic blaugrana en la prèvia del partit, a més d'afirmar que el Barça “ha de millorar molts aspectes del joc davant una defensa tancada”. “Una bona circulació”, “arribar amb gent” i “pressionar per recuperar l’esfèrica ràpidament” són algunes de les claus marcades per l’asturià.

Amb la lesió de Mathieu i les absències de Suárez, Messi, Neymar Jr i Gerard Piqué, que ja es troben de vacances amb permís de l’entrenador, per intentar fer el pas cap a vuitens de final el cos tècnic ha convocat als següents 16 jugadors: Cillessen, Masip, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Iniesta, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Umtiti. Ter Stegen ha quedat fora per decisió tècnica.

Amb la il·lusió intacta

La dificultat del repte no fa que l’Hèrcules perdi l’esperança. Els últims resultats a la Lliga, amb tres triomfs consecutius, encara reforcen més la idea dels de Luis García Tevenet, que ha assegurat que “serà complicat” però que si el Barça deixa “una petita escletxa la intentarem aprofitar”. 

Malgrat tot, l’entrenador andalús ha assegurat que “és un partit per gaudir i per competir, i un gran aparador per a tots”. Ha insistit, però, que trepitjaran el Camp Nou “amb tota la il·lusió i humilitat del món per intentar fer saltar la sorpresa”.

El Barça, conscient d’això, intentarà que no es doni. Perquè vol menjar-se els torrons de Nadal sabent que, durant la primera setmana de gener, haurà de jugar l’anada dels vuitens de final de la Copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut