fcb.portal.reset.password

 

Els aficionats al Barça i als jocs de cartes estan d'enhorabona amb l’arribada de FC Barcelona Flip, ja disponible per a iOS i Android. Un joc que destaca per la seva senzillesa, però que també compta amb una gran dificultat per dominar-lo. FC Barcelona Flip és un joc de cartes basat en l'estratègia, en què l'objectiu principal és voltejar tantes cartes del contrari com es pugui, sumant més punts i obtenint així la victòria.

Mecànica de joc innovadora

Amb aquest nou joc, el FC Barcelona busca modernitzar els tradicionals "trade card games", fent una versió personalitzada per a mòbil, amb un innovador Game Play, diferent de tot el que s'ha vist fins ara a la categoria esportiva. "El desenvolupament està inspirat en els originals jocs de cartes, però amb una mecànica d’1 contra 1 en temps real molt addictiva. Ara el nostre objectiu és continuar ajudant el FC Barcelona a seguir creixent en el mercat mòbil i endinsar-se en els e-sports", explica José David Poveda, director de negoci de From The Bench.

PvP en temps real

FC Barcelona Flip consisteix a col·leccionar grans jugadors de futbol, ​​confeccionar la millor alineació possible i disputar partits en temps real, en què les decisions les pren l'usuari i es genera una experiència única per als dos jugadors en línia. Existeixen 3 maneres de participar-hi:

  • La temporada regular és la primera d'aquestes, en què a final de mes s'obté una recompensa per la divisió màxima assolida.
  • Als tornejos, en què l'usuari se la juga a cada ronda, ja que si no guanya, queda eliminat.
  • Amics. Un format que permet a l'usuari assaborir la victòria envers el seu amic a l'última tirada.

A més, els usuaris que arribin a la divisió més alta disputaran una competició única, en què només hi haurà els millors i amb recompenses virtuals exclusives.

FC Barcelona Flip ha estat desenvolupat per l'empresa espanyola From The Bench, especialista en el desenvolupament de mànagers esportius socials en entorn multiplataforma: iOS, Android i Amazon. A més, té altres jocs d'èxit com NBA General Manager, NBA Flip, amb llicències oficials de l’NBA, Baseball General Manager amb llicència de la MLBPA, a més d'altres 15 equips de futbol de tot el món. Els seus jocs acumulen més de 60 milions de descàrregues en plataformes mòbils arreu del món.

FC Barcelona Flip, el joc de cartes oficial de tots els culers
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();