FC Barcelona – Betis: Comença la defensa del títol de Lliga

FC Barcelona – Betis: Comença la defensa del títol de Lliga

(18.15 hores, beIN LaLiga) Els de Luis Enrique debuten al Camp Nou i inicien el camí de la reconquesta, el dia que rebran el trofeu de la Lliga de la temporada 2015/16

S’han acabat les proves de pretemporada i els partits amistosos. Perquè, tot i que aquests dies el FC Barcelona ja ha tastat la competició oficial amb la conquesta de la Supercopa d’Espanya, aquest dissabte torna la Lliga. I el nou projecte de Luis Enrique, amb diverses cares noves, comença a rodar amb un objectiu clar: revalidar un títol de campió que ja fa dues temporades que té color blaugrana.  

La defensa del tron començarà contra el Betis, al Camp Nou (18.15 hores, beIN LaLiga). Inaugurar la competició amb bon peu, doncs, allargaria la ratxa que diu que els blaugranes no perden a casa en la primera jornada de Lliga des del 1939, contra l’Espanyol, a l’antic estadi de Les Corts.

Per fer-ho, els de Luis Enrique s’hauran de recompondre de les baixes per lesió de Ter Stegen, Iniesta, Mathieu i Mascherano, així com de la sanció d’André Gomes –l’arrossega des del València- i de les absències de Neymar Jr i Rafinha, que aquesta nit es poden proclamar campions olímpics amb la selecció brasilera. La principal novetat a la llista és la incorporació del jugador del filial Kaptoum. Luis Enrique, però, no admet excuses. I menys encara després de veure “la ràpida adaptació dels nous, que ve motivada pel suport de tots els companys”.

A més, les estadístiques acompanyen. En els últims cinc partits en què el FC Barcelona s’ha enfrontat al Betis al Camp Nou, els blaugranes n'han sortit victoriosos en tots cinc, amb un balanç de 18 gols a favor i set en contra. De fet, en l’últim partit, el resultat va ser de 4-0.

Un rival renovat

El Camp Nou, doncs, rebrà un Betis que s’ha renovat, tot i acabar a la meitat de la taula la temporada 2015/16. Des de la banqueta, estaran dirigits per Gustavo Poyet, que s’estrena a la Lliga després d’entrenar a Anglaterra i a Grècia.  

Amb l’arribada de l’uruguaià, el Betis ha sofert un total de 15 baixes, com ara N’Diaye o Jorge Molina, mentre que ha incorporat pràcticament una desena de cares noves. Destaca el davanter Tony Sanabria, l’exjugador del filial blaugrana que l’any passat va anotar 11 dianes amb l’Sporting, que apuntalarà un equip en què continuen l’incansable golejador Rubén Castro, el veterà Joaquín i el porter Adán. Álex Martínez, amb una contractura al soli, serà l’única baixa bètica per lesió.    

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut