FC Barcelona – Atlètic de Madrid: Duel dels grans i d’estils diferents al Camp Nou

FC Barcelona – Atlètic de Madrid: Duel dels grans i d’estils diferents al Camp Nou

(22 hores, Movistar Partidazo) Els blaugranes, amb un gran estat de forma i màxim golejadors del campionat, reben el sempre difícil i compacte conjunt matalasser, que només ha rebut un gol des de l’inici de la Lliga

Arriba un altre dels duels estrella del campionat de Lliga. Després que la jornada dos el calendari marqués un Athletic-Barça a San Mamés, la jornada cinc torna a situar un d’aquells partits marcats en vermell al calendari entre el Barça i l’Atlètic de Madrid al Camp Nou. La Lliga torna a l’Estadi després de la desfeta davant l’Alabès, però amb la fermesa d’haver-se refet a la perfecció. I és que el duel arriba en un excel·lent estat de forma per als de Luis Enrique després de dues golejades consecutives davant el Celtic (7-0) i el Leganés (1-5).

El partit citarà dos estils de futbol diferents acostumats a múltiples enfrontaments en els últims anys entre totes les competicions. En l’era Luis Enrique els blaugranes i els matalassers s’han vist les cares fins a vuit ocasions –quatre a la Lliga, dos a la Copa i dos a la Lliga de Campions-, amb set victòries per al Barça i només una desfeta. Això sí, una desfeta dolorosa a la màxima competició europea el curs passat. Per aquest motiu, el duel també tindrà una aroma a revenja. Per superar el conjunt matalasser “s’hauran de cometre pocs errors i fer moltes coses bé”, ha avisat Luis Enrique, que comptarà amb el trident en plena forma després de marcar 10 gols entre ells en els últims dos partits. De fet, 9 de les 13 dianes a la Lliga porten la firma del trident, amb quatre de Messi i Suárez i un de Neymar Jr.

El millor atac contra la millor defensa

L’efectivitat del trident i la rapidesa en el joc blaugrana seran les claus per superar el mur defensiu del conjunt de Simeone, acostumats a plantejar partits compactes i durs al Camp Nou en els últims anys. I és que els madrilenys arriben a l’Estadi sent el conjunt menys golejat amb una diana en contra, mentre que davant tindran el més golejador. A més, la gespa del Camp Nou tindrà el privilegi de comptar en aquest partit amb els màxims golejadors de la Lliga: Suárez i Messi per part blaugrana i Griezmann per part matalassera. Tots tres davanters amb quatre gols cadascun. Per a aquest partit, Luis Enrique, que no podrà comptar amb Umtiti després de lesionar-se en l’últim entrenament, ha deixat fora de la convocatòria per decisió tècnica Masip, Rafinha i Aleix Vidal.

Diego Pablo Simeone, que ha avisat que “s’espera el millor Barça”, ha viatjat a Barcelona amb els 19 homes següents: Oblak, Moreira, Godín, Filipe Luis, Savic, Lucas, Juanfran, Giménez, Koke, Saúl, Carrasco, Augusto, Gabi, Thomas, Gaitán, Griezmann, Fernando Torres i Gameiro. El Camp Nou serà l’escenari d’un dels millors duels d’Europa i que enfrontarà estils totalment diferents. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut