FC Barcelona – Athletic Club: El Rei de Copes vol ser als quarts

FC Barcelona – Athletic Club: El Rei de Copes vol ser als quarts

(21.15 hores, beIN LaLiga) El vigent campió ha de remuntar el 2-1 de l’anada, però confia en el factor Camp Nou per capgirar l’eliminatòria davant el conjunt basc i seguir endavant en la competició

El Barça es juga el seu futur a la Copa del Rei davant l’Athletic Club aquest dimecres a l’Estadi (21.15 hores, beIN LaLiga). Després del 2-1 de l’anada en el partit disputat a San Mamés, els blaugranes estan obligats a guanyar el partit per accedir a la següent ronda de la competició del KO. El vigent campió i Rei de Copes, amb 28 títols al seu palmarès, no vol fallar a la seva cita dels quarts de final i confia en el factor Camp Nou per capgirar l’eliminatòria. Un Camp Nou que ha de ser clau per empènyer l’equip al màxim. El duel davant l’Athletic Club no serà fàcil i és que els de Valverde sempre són un os dur de rosegar. Serà clau superar la pressió asfixiant que segur que durà a terme el conjunt basc, tal com es va veure en el partit d’anada.

“Ens pressionaran a dalt segur, perquè forma part de les seves característiques”. Són paraules de Luis Enrique, que considera que l’equip blaugrana “haurà de ser molt efectiu i precís per millorar el percentatge de sortides de pilota per poder superar la pressió de l’Athletic”. Un fet que serà determinant per trobar els espais que el conjunt basc pugui deixar en el seu sistema de joc. A més d’assolir la classificació, els blaugranes també tenen ganes de sumar el primer triomf del 2017. Amb tot, per a aquest partit el tècnic asturià, que ha recuperat Cillessen de la lesió, no comptarà amb Masip, André Gomes, Aleix Vidal i Mathieu per decisió tècnica.

L’Athletic Club, per la seva banda, tot i que arriba al duel amb avantatge no es refia ni un pèl dels blaugranes. Així ho ha confirmat el seu tècnic Ernesto Valverde, que ha assegurat que espera "un Barça molt fort d’inici que es voldrà refer dels dos últims partits”. I ha afegit: “Sabem que van en desavantatge i aniran a totes”.

El conjunt basc arriba al partit després d’empatar, també, a la Lliga davant l’Alabès a San Mamés (0-0). Per a aquest partit, Valverde que no podrà comptar amb els sancionats Iturraspe i Raúl García, que van ser expulsats en el partit d’anada, tampoc ho podrà fer amb els lesionats Kepa, De Marcos, Lekue, Yeray i Aketxe. D’aquesta manera, el tècnic del conjunt basc ha convocat 19 jugadors, amb les novetats d’Unai Simón i Villalibre. A les 21.15 hores el Barça iniciarà el seu camí cap a la remuntada, atès que vol seguir demostrant perquè és el Rei de Copes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut