FC Barcelona – Alabès: Retorn a la Lliga amb retrobaments

FC Barcelona – Alabès: Retorn a la Lliga amb retrobaments

(20.30 hores, Movistar Partidazo) Els blaugranes s’enfronten al conjunt entrenat per l’exblaugrana Pellegrino amb la novetat del retorn de Neymar Jr al Camp Nou després de tres mesos, amb l’objectiu de seguir a dalt de la classificació

Torna la Lliga al Camp Nou. Després de dues setmanes d’aturada pels compromisos de seleccions, la competició domèstica torna a ser protagonista i aquesta vegada a l’Estadi. Els blaugranes han iniciat el campionat amb dues victòries importants. Primer, golejant en l’estrena el Betis per 6-2 i, després, aconseguint un triomf molt treballat al sempre difícil estadi de San Mamés (0-1). El Barça, que rebrà aquest dissabte l’Alabès (20.30 hores, Movistar Partidazo), espera que no passi factura la jornada de seleccions per seguir amb la bona dinàmica de joc transmesa en aquest inici de temporada i per seguir sumant de tres en tres en un exigent calendari de setembre. Davant tindrà un rival que ha sumat dos empats en les dues primeres jornades, un d'aquests molt valuós al Calderón davant l’Atlètic de Madrid. En aquest sentit, el tècnic Luis Enrique ha alertat que l’Alabès “ha demostrat que és un equip difícil de batre” i ha destacat que “tenen un bon bagatge defensiu”, ja que només han encaixat un gol.

El duel també estarà marcat pels diferents retrobaments que emmarca la jornada. D'una banda, el retorn del trident a una convocatòria tres mesos després. Un fet que també significarà el retrobament de Neymar Jr amb l’afició del Camp Nou, després de conquerir l’or olímpic. De l'altra, el partit també viurà un enfrontament especial a la banqueta amb el retrobament de Luis Enrique amb Pellegrino. I és que tot dos van coincidir en la mateixa plantilla blaugrana el curs 98/99. El partit, a més, podria veure el debut d’un nou jugador del FC Barcelona, Paco Alcácer, que va ser presentat oficialment aquest dijous i que aquesta setmana ha fet els seus tres primers entrenaments com a culer. Finalment, l’exblaugrana Adrián Ortolà tornarà a Can Barça, aquest cop com a visitant. 

Per a aquest partit, el tècnic Luis Enrique no podrà comptar amb el lesionat Ter Stegen, però sí que han rebut l'alta mèdica i han entrat a la convocatòria Leo Messi, Andrés Iniesta i Jérémy Mathieu. A més, André Gomes també ha rebut l'alta, però s'ha quedat fora per decisió tècnica, igual que Gerard Piqué i Sergi Roberto

El tècnic de l’Alabès, Mauricio Pellegrino, ha recordat en la prèvia del duel la bona etapa viscuda al club blaugrana: “El Barça em va obrir les portes de la Lliga espanyola i em va permetre jugar després al València i a l’Alabès. Vaig guanyar una Lliga allà i vaig fer amics, i estic agraït pel temps que vaig passar allà”. Pellegrino, que ha destacat que “en el futbol no hi ha impossibles i intentaran competir al màxim”, no podrà comptar amb el lesionat Zou Feddal, però sí que ho podrà fer amb el nou fitxatge Katai. El tècnic del conjunt vasc ha viatjat a Barcelona amb els 18 futbolistes següents: Pacheco, Ortolá, Kiko Femenía, Alexis, Laguardia, Raúl García, Theo, Viagaray, Lorente, Daniel Torres, Manu García, Camarasa, Edgar, Espinioza, Ibai, Santos, Toquero, Katai i Deyverson.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut