Abelardo: “La decisió de Luis Enrique ha estat molt meditada”

Abelardo: “La decisió de Luis Enrique ha estat molt meditada”

L'exjugador del FC Barcelona analitza l'adéu del seu amic Luis Enrique a la banqueta del FC Barcelona a final de temporada

El ‘Pitu’ Abelardo és un bon amic de Luis Enrique; van créixer junts i van compartir vestidor al Camp Nou. Ara són companys de banquetes i fins fa uns mesos rivals, i l’asturià ha aprofitat una visita a l’Estadi per valorar als mitjans del Club l’anunci de Luis Enrique de no continuar a la banqueta del Barça la propera temporada: “Ha estat una decisió molt meditada”. L’asturià destaca que l’encara entrenador blaugrana “haurà estat tres anys entrenant al màxim nivell, aconseguint pràcticament tots els títols i mostrant un futbol extraordinari”. En aquest sentit, afegeix que “estar al Barça durant tres anys significa molta pressió, però que tampoc s’ha d’oblidar que també va estar tres anys al Barça B, un a la Roma i un altre al Celta”.

Abelardo, que va deixar de ser l’entrenador de l’Sporting al mes de gener passat, assegura que va gaudir de la remuntada contra el PSG tot i patir molt: “Al principi el 3-0 va fer que tot semblés ser més fàcil, però el gol de Cavani ho va complicar”. “Finalment, aquells tres gols seguits en tot just cinc o sis minuts van ser una passada”, diu.

L’asturià també aprofita per valorar el sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions, que va encreuar el Barça amb la Juventus. “Ho posarà complicat al Barça; és un equip molt difícil perquè és defensivament molt fiable, té moltes virtuts i grans jugadors i, a més, és líder a la Lliga italiana”.

Per últim, l’exblaugrana parla de la situació del Barça a la Lliga, i assegura que “el partit al Bernabéu serà decisiu”. En aquest sentit, Abelardo afegeix que “si el Barça guanya el Madrid, estarà en la lluita pel títol, però si perd o empata aleshores els blancs ho tindran millor”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut