Estrena notable oficial de Sergi Roberto amb la selecció espanyola

El de Reus va anotar el 2-0 contra Liechtenstein, en el partit jugat a Lleó

Sergi Roberto es va estrenar com a golejador amb la selecció espanyola en la victòria (8-0) contra Liechtenstein en el debut oficial del nou seleccionador. Roberto, que va iniciar el matx com a lateral dret, va demostrar de nou el seu gran estat de forma i polivalència, esdevenint un del jugadors més destacats del partit.

El català, que ja havia debutat amb la selecció espanyola sota les ordres de Vicente del Bosque el 27 de març passat contra Romania, va jugar els noranta minuts. Però no va completar el partit sencer com a lateral, sinó que va demostrar perquè és un futbolista multitasca i va actuar per la banda dreta i al mig del camp. Lopetegui va decidir que el jugador blaugrana havia de participar en el joc més a prop de l’àrea rival, i el va situar com a interior en els segons quaranta-cinc minuts del partit. I el moviment tàctic (canvi de sistema de 4-3-3 a 3-4-3) de l’exporter blaugrana va donar els seus fruïts.

Gran definició davant el porter de Liechtenstein

En el minut 55, una passada en profunditat de Nolito va trencar la teranyina defensiva de Liechtenstein i Sergi Roberto, entrant des de la segona línia, va batre el porter visitant enviant la pilota a la xarxa entre les cames de Jehle. El reusenc va arrodonir la seva gran segona part actuant com a interior al costat de Silva i Koke, durant l’exhibició golejadora dels jugadors de Lopetegui en els segons quaranta-cinc minuts.

Peça clau per a Luis Enrique, important amb Lopetegui

El gran rendiment de Sergi Roberto amb el FC Barcelona a les ordres de Luis Enrique l’ha portat a guanyar-se la confiança del nou seleccionador. Roberto, que porta més d’un any rendint a gran nivell com a lateral dret, ha iniciat la temporada en plena forma. El ‘20’ blaugrana ja ha estat titular a Sevilla en l’anada de la Supercopa i contra el Betis i l’Athletic Club a la Lliga. A més, Roberto viu un moment dolç i ja ha fet dues assistències en dos partits de la competició domèstica.

Després de la seva reconversió a lateral dret, Sergi Roberto continua demostrant que és un jugador total, i que és capaç de rendir allà on l’entrenador, sigui Luis Enrique o Julen Lopetegui, el necessiti.