Els Estats Units, territori conegut durant la gira de pretemporada per al FC Barcelona

Els Estats Units, territori conegut durant la gira de pretemporada per al FC Barcelona

Amb la del 2017, serà la setena vegada que els blaugranes es desplacin fins a terres nord-americanes per dur a terme la preparació estiuenca

Ja es coneixen els rivals i les dates de la gira americana del FC Barcelona. Els blaugranes tornaran aquest juliol cap a terres nord-americanes per dur a terme la preparació del nou curs futbolístic. No serà, però, la primera vegada que ho facin, perquè amb aquest ja seran set els cops que el Barça hagi fet la pretemporada als Estats Units.

La primera vegada va ser a l’estiu del 2003, amb Frank Rijkaard a la banqueta, mentre que tres anys més tard van tornar a repetir experiència. Ja amb Pep Guardiola, l’equip va visitar els Estats Units en tres ocasions: a l’estiu del 2008, del 2009 i del 2011. L’última vegada que el Barça va fer la gira pels Estats Units va ser durant el 2015. En aquella ocasió, ja amb Luis Enrique com a tècnic, el Barça es va enfrontar contra el LA Galaxy, el Manchester United i el Chelsea.

Dos estadis coneguts i un per descobrir

En total, però, el Barça ha jugat 26 partits en terres nord-americanes, comptant gires i partits amistosos. Quan acabi aquest Tour, en seran 29. Perquè, emmarcat novament en la International Champions Cup, en aquesta ocasió es veurà les cares contra la Juventus, al MetLife Stadium –estadi on el Barça encara no ha jugat mai-, contra el Manchester United, al FedExField, i contra el Reial Madrid, al Hard Rock Stadium de Miami. A continuació, repassem les vegades que el FC Barcelona ha jugat en aquests escenaris:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut