Ernesto Valverde visita la Ciutat Esportiva

Ernesto Valverde visita la Ciutat Esportiva

El nou tècnic blaugrana, acompanyat del president Bartomeu, el secretari tècnic, Robert Fernández, i el director d’esports professionals, Albert Soler, ha tingut la primera presa de contacte amb les instal·lacions blaugrana

Ernesto Valverde ha visitat aquest dilluns la Ciutat Esportiva. Ho ha fet acompanyat del president del Club, Josep Maria Bartomeu, el secretari tècnic, Robert Fernández i el membre de la secretaria tècnica, Urbano Ortega i el director d’esports professionals, Albert Soler, així com el delegat del primer equip, Carles Naval, els quals han fet una ruta per totes les instal·lacions blaugrana. El nou tècnic blaugrana ha fet una primera presa de contacte en el que serà el seu nou hàbitat a partir de la propera temporada.

Valverde ha conegut de primera mà els vestidors, el seu despatx, el camp Tito Vilanova i la resta dels camps de la Ciutat Esportiva, la sala de premsa i les sales de treball del seu staff tècnic. En aquesta visita, el tècnic ha coincidit també amb Aleix Vidal, que s’estava exercitant.

Cal recordar, que Valverde va ser presentat com a nou tècnic blaugrana el passat 1 de juny, dia en què va signar per dues temporades amb una tercera d’opcional i en el que va viure un seguit d’actes amb el Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut