Tot a punt per rebre el Sevilla

Tot a punt per rebre el Sevilla

Luis Enrique ha dirigit l’últim entrenament amb els jugadors disponibles, a més d’Aleñá, Cardona i Carbonell, del filial, abans del duel contra el conjunt andalús

Sense temps de descans, el Barça ja ho té tot a punt per al següent repte a la Lliga. Després de golejar el Granada (1-4) diumenge, els culers han pogut completar dos entrenaments per preparar la visita del Sevilla al Camp Nou. Abans del partit contra el conjunt de Sampaoli, que es jugarà a les 19.30 hores, Luis Enrique ha dirigit aquest dimarts una última sessió al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva amb els jugadors disponibles del primer equip.

Com en les últimes setmanes, el tècnic blaugrana ha comptat amb alguns jugadors del filial per completar la sessió. En aquest cas, Carles Aleñá, Marc Cardona i Alex Carbonell han estat els jugadors que han treballat amb el primer equip. Precisament Aleñá va ser un dels protagonistes de l’últim partit a Granada, en què va debutar oficialment a Primera Divisió amb 19 anys.

Després d’aquest últim entrenament, l’equip descansarà fins a l’hora del partit. Luis Enrique compareixerà en roda de premsa aquest mateix dimarts, i en les properes hores comunicarà la llista de jugadors convocats per afrontar la visita del Sevilla, actual quart classificat, al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut