Entrenament amb la incorporació de set internacionals més

Entrenament amb la incorporació de set internacionals més

Ter Stegen, Sergio, Denis, Messi, Mascherano, Digne i Sergi Roberto s’han sumat al grup en una sessió que han completat Marlon i Aleñá, del filial

Luis Enrique continua recuperant jugadors internacionals en els entrenaments de la setmana prèvia al duel de Lliga contra el Màlaga. En la quarta sessió de la setmana, set jugadors més que han estat amb les respectives seleccions s’han incorporat al treball de grup amb vistes a la visita del conjunt andalús. Ter Stegen, Sergio Busquets, Denis Suárez, Leo Messi, Mascherano, Digne i Sergi Roberto s’han reincorporat a la dinàmica de l’equip.

D’aquesta manera, el Barça segueix preparant el partit de la jornada 12 de Lliga contra el Màlaga, que es disputarà aquest dissabte (16.15 hores) al Camp Nou. Després de la incorporació de diversos jugadors internacionals, només faltaran per afegir-se Suárez i Neymar Jr, que han tingut compromisos amb l’Uruguai i el Brasil, respectivament.

L’equip farà l’últim entrenament previ al duel contra el Màlaga aquest divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Així, Luis Enrique acabarà de preparar els últims detalls del retorn a la competició, després de l’aturada per partits de seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut