Sessió de recuperació per centrar-se en la Lliga

Sessió de recuperació per centrar-se en la Lliga

El Barça s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva després de classificar-se per a les semis de Copa per començar a preparar el duel de Lliga contra el Betis

Unes hores després de certificar l’accés a les semifinals de la Copa del Rei, el Barça ha tornat als entrenaments per tornar a activar el xip de la Lliga. Els homes de Luis Enrique s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva per començar a preparar el duel del diumenge (12 hores) al Benito Villamarín contra el Betis.

Els jugadors que van ser titulars en la golejada contra la Reial Societat (5-2) han fet treball de recuperació, mentre que la resta de la plantilla s’ha exercitat amb el partit de Sevilla a la ment. Luis Enrique ha pogut treballar amb els jugadors disponibles del primer equip, i ha comptat també amb Abeledo, Mujica, Carbonell i Marlon del filial.

Després de l’entrenament, l’equip ha seguit el sorteig en què s'ha conegut que l'Atlètic de Madrid serà el rival a les semifinals de la competició del KO. Serà el penúltim escull per aixecar, una vegada més, la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut