El Clàssic centra l’atenció

El Clàssic centra l’atenció

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat a la Ciutat Esportiva; Aleñá i Cardona, del Barça B, han completat la sessió

Després de l’eliminació dolorosa davant la Juventus als quarts de la Lliga de Campions, el FC Barcelona s’ha exercitat aquest dijous al matí. La competició no s’atura i el Barça encara té dos reptes importants abans de finalitzar la temporada, que són la Lliga i la Copa. Els blaugranes visiten aquest diumenge el Reial Madrid, un partit transcendental contra un rival directe. Els de Luis Enrique tenen l’obligació de guanyar per atrapar els blancs i assaltar el liderat de la Lliga.

Per aquest motiu, els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest dijous al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. Una sessió que ha servit de recuperació per als jugadors titulars. Aleñá i Cardona, del Barça B, han completat la sessió. L’equip descansarà aquest divendres i tornarà a la feina dissabte al matí per realitzar l’últim entrenament abans de viatjar a Madrid el mateix diumenge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut