Sessió de recuperació amb l’Sporting a l’horitzó

Sessió de recuperació amb l’Sporting a l’horitzó

Sense temps per descansar després del triomf al Calderón, el FC Barcelona ha tornat a la feina per preparar el duel de Lliga d’aquest dimecres contra l’equip asturià (19.30 h)

Menys de 24 hores després del triomf contra l’Atlètic de Madrid al Calderón (1-2), el FC Barcelona ha tornat a la feina a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ho ha fet en una sessió de recuperació dels titulars al Camp Tito Vilanova, però ja amb la ment posada en el pròxim objectiu dels de Luis Enrique: l’Sporting de Gijón. I és que, sense temps per descansar, dimecres torna la Lliga al Camp Nou, en l’enfrontament corresponent a la Jornada 25 (19.30 hores, BeIN LaLiga).

En la sessió d’aquest dilluns, la primera de les dues que es duran a terme abans del partit contra els asturians, s’han entrenat tots els disponibles del primer equip més Kaptoum, del Barça B.

Aquest dimarts, ja en la prèvia del partit, el Barça durà a terme el darrer entrenament, abans que Luis Enrique comparegui en roda de premsa per valorar el duel de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut