Entrenament de recuperació per pensar ja en la Copa

Entrenament de recuperació per pensar ja en la Copa

L’equip de Luis Enrique s’ha exercitat aquest diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, després del triomf contra l’Athletic Club a la Lliga, amb tots els disponibles del primer equip

L’objectiu d’assolir el triomf a la Lliga contra l’Athletic Club ja està assolit. Els gols de Paco Alcácer, Leo Messi i Aleix Vidal ho van fer possible. Ara doncs, després d’aquesta victòria, el FC Barcelona ja es pot parar a pensar exclusivament en l’últim escull que separa el Barça de la final de la Copa del Rei: la tornada de les semifinals contra l’Atlètic de Madrid.

El resultat de l’anada, l’1-2, dóna avantatge els de Luis Enrique, però els blaugrana no se’n refien. Aquest diumenge, després del duel de Lliga contra els bascos, el primer equip s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper exclusivament amb la ment posada en el duel de Copa. Ha estat un entrenament de recuperació, que ha comptat amb tots els disponibles del primer equip.

Els de Luis Enrique tornaran a exercitar-se demà dilluns, en la darrera sessió abans de rebre l’Atlètic de Madrid. Els primers quinze minuts seran oberts als mitjans de comunicació i, posteriorment, Luis Enrique compareixerà en roda de premsa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut