Els resultats del Barça de Luis Enrique que permeten somiar amb la remuntada contra el PSG

Els resultats del Barça de Luis Enrique que permeten somiar amb la remuntada contra el PSG

27 dels 79 marcadors que ha aconseguit l’equip blaugrana al Camp Nou des que l’asturià n’és l’entrenador forçarien la pròrroga o el classificarien per als quarts de la Champions

Falta poc per al partit de Champions entre el FC Barcelona i el PSG. Un duel en què els blaugranes hauran d’apel·lar a una remuntada èpica a Europa per capgirar el resultat advers del Parc dels Prínceps (4-0). Tot i que pot semblar una missió difícil, jugadors i cos tècnic ja han avisat que lluitaran fins al final i no abaixaran els braços abans d’hora.

Com a mínim els números i les xifres aporten una mica de color a aquest partit de tornada. Perquè si es tenen en compte els resultats de l’era Luis Enrique, concretament els marcadors que s’han donat en els 79 partits jugats al Camp Nou en totes les competicions, les opcions de forçar la pròrroga o passar als quarts de final són superiors al 33%. Perquè 27 d’aquests 79 resultats servirien: 18 de la Lliga, 5 de la Copa i 4 de la Lliga de Campions.

Aquests quatre són el 6-1 contra la Roma, a la fase de grups de la Lliga de Campions 2015/16, així com els tres resultats de la fase de grups d’aquesta temporada. És a dir, tots els partits europeus que s’han jugat al Camp Nou en aquesta edició de la Champions servirien contra el PSG: 7-0 contra el Celtic, 4-0 contra el Manchester City i 4-0 contra el Borussia Mönchengladbach.

Però d’això ja fa uns quants mesos. Malgrat tot, els resultats més recents també són favorables. I és que els de Luis Enrique arriben a aquest duel contra el PSG en un bon estat de forma, amb optimisme també quant als números, perquè els dos darrers marcadors al Camp Nou els classificarien. El 6-1 contra l’Sporting i el 5-0 contra el Celta en serien suficients. 

Messi, endollat

També convida a l’optimisme l’estat de forma en què arriba Leo Messi, el Pitxitxi de la Lliga i l’actual líder de la Bota d’Or europea amb 23 gols. L’argentí, que n’ha fet sis en els darrers quatre partits, suma un total de 15 dianes el 2017. Cal destacar que, fins ara, s’han disputat 17 partits entre la Lliga, la Copa i la Champions. Neymar Jr, que es troba en un moment dolç, també pot ser clau en la remuntada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut