Els possibles rivals del FC Barcelona a la fase de grups de la Lliga de Campions

Els possibles rivals del FC Barcelona a la fase de grups de la Lliga de Campions

El Borussia Dortmund, el Manchester City, l’Sporting de Portugal i el Mònaco podrien creuar-se en el camí del Barça

Ja coneixem els 32 participants que lluitaran aquesta temporada per alçar-se amb la Champions a la final de Cardiff (Gal·les). I, per tant, els que poden ser els rivals del Barça a la fase de grups de la competició europea de la temporada 2016/17.

El FC Barcelona partirà des del bombo 1, ja que és l’actual campió de la Lliga. El Leicester City (Anglaterra), el Bayern de Munic (Alemanya), la Juventus (Itàlia), el Benfica (Portugal), el PSG (França), el CSKA Moscou (Rússia) i Reial Madrid acompanyaran l’equip blaugrana en aquest pot dels caps de sèrie, i no es podran enfrontar al conjunt de Luis Enrique. Perquè, com ja va passar la temporada anterior, els caps de sèrie no seran els equips amb més coeficient UEFA, sinó els campions de les set federacions europees millor classificades en el rànquing UEFA de competicions de clubs, a més del campió de la Champions de la temporada passada.

Bombo 2

D’aquesta manera, equips com l’Atlètic de Madrid, l’Arsenal i el Porto passen al bombo 2, on hi ha els següents possibles rivals del Barça: el Borussia Dortmund, l’Arsenal, el Porto, el Nàpols, el Bayer Leverkusen i el Manchester City. L’Atlètic de Madrid i el Sevilla també estan en aquest bombo, però no es poden veure les cares amb el Barça a la fase de grups perquè competeixen a la mateixa lliga domèstica.

Bombo 3

L’equip blaugrana es pot enfrontar amb tots els equips que parteixen amb aquesta designació. Així doncs, d’entre el Tottenham, el Dinamo de Kíev, l’Olympique de Lió, el PSV Eindhoven, l’Sporting de Portugal, el Bruges, el Basilea i el Borussia Mönchengladbach sortirà el segon rival del Barça.

Bombo 4

L’últim rival barcelonista el decidirà el quart bombo, format per vuit equips que també poden ser contrincants del Barça. Per tant, el Mònaco, el Besiktas, el Legia de Varsòvia, el Ludogorets, el Copenhague, el Rostov, el Dinamo de Zagreb i el Celtic poden ser l’últim rival d’Iniesta, Messi, Suárez i companyia, que aquest any buscaran aixecar la sisena Lliga de Campions de la història del FC Barcelona. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut