Els noms propis de la roda de premsa de Luis Enrique

Els noms propis de la roda de premsa de Luis Enrique

En la primera compareixença de la temporada, el tècnic asturià ha parlat dels jugadors següents

Nova temporada, nous reptes. A la primera roda de premsa de la temporada, realitzada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, Luis Enrique ha esmentat els noms propis següents:

Leo Messi

"Tornarà com sempre, amb molta il·lusió per jugar a futbol. Ha tingut vacances més llargues del normal i el seu hàbitat natural és el terreny de joc. Aquesta samarreta fa que tots tinguin reforçades les ganes de guanyar i no preveig res diferent. És evident que podria haver guanyat la Copa Amèrica que mereixia, però el futbol és així i pot guanyar un altre equip. Veig Leo Messi amb la mateixa forma que les altres temporades”.

Denis Suárez

“El fitxatge de Denis significa que ha millorat. Pot jugar d’interior i de banda i això ens encanta als entrenadors”

Javier Mascherano

“Espero que el Club i Mascherano tanquin la renovació. Espero i desitjo, i em consta que així és, hi ha una negociació. És un jugador vital i clau en el sistema Barça”

Bravo, Ter Stegen i Masip

“Els tres porters tenen contracte i estic encantat amb ells. L’objectiu és tenir els millors jugadors, i la porteria està molt ben coberta. Si un jugador marxa pagant la clàusula és una possibilitat, però tenim la posició ben coberta. Gestionaré la porteria com sempre, buscant el millor rendiment”

Ivan Rakitic

“A l’Eurocopa, amb Croàcia, va jugar de ‘10’. M’agrada veure’ls en rols diferents, Ivan ho pot fer perfectament perquè ja ho va fer al Sevilla”

Arda Turan

“Estic molt content amb el seu rendiment. Valoro que els jugadors sumin en totes les situacions. És especial tant dins com fora del camp. S’ha de tenir una mica de calma, tothom s’ha d’adaptar i situar-se. Seguirà aquí i, de moment, potser ha sumat més de portes endins. Pujarà el nivell de l’equip i només és qüestió de temps”

Neymar Jr i Rafinha  

“Els Jocs Olímpics són diferents. Els jugadors que hi participen han tingut moltes vacances. Faran la pretemporada al Brasil, no tindran vacances i es reincorporaran. Tenim plantilla suficient per superar la situació al principi de la temporada”

Sergi Samper

“Samper està al primer equip, ara veurem el rendiment però veurem què és el millor. Ja ens va ajudar les dues darreres temporades. És un pivot que ens pot donar minuts de qualitat, 100% Barça. Pot quedar-se o marxar a un altre equip de primera a jugar minuts. Ho resoldrem abans de l’inici de la temporada”

Dani Alves

“Em va sorprendre la sortida d’Alves. Un professional modèlic, un noi positiu, alegre... però professional al 100%. El trobarem a faltar, ho va donar tot pel Club i li desitjo el millor a la Juventus. Ja vam pensar a incorporar un lateral dret, per això vam incorporar Aleix Vidal. També puc endarrerir Sergi Roberto. La posició està més que coberta”

Tello i Montoya

“No compto amb ells, però han decidit reincorporar-se. Tenen contracte amb el Club, però no tindré cap problema de comportament amb ells. Quan abans trobin equip és més interessant per a ells i per a nosaltres. El seu cas és especial, volem que se solucioni ràpid”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut