Els millors moments blaugrana de la fase de grups de la Champions

Els millors moments blaugrana de la fase de grups de la Champions

Reviu els moments clau del FC Barcelona en aquesta fase inicial de la Lliga de Campions, com els retorns de Ter Stegen i Guardiola, el gol 100 de Messi en competicions internacionals o els debuts de Marlon i Cardona

El FC Barcelona ha finalitzat la fase de grups d'aquesta Lliga de Campions 2016/17 aconseguint la primera posició i el pas als vuitens de final. Un grup C que ha estat compost pel Manchester City, el Borussia Mönchengladbach, el Celtic FC i el propi conjunt culer. Juntament amb els blaugrana, el City de Guardiola ha estat l'altre equip que, en quedar en segon lloc, serà dilluns al sorteig dels vuitens de final. 

Una fase de grups on el FC Barcelona ha viscut emocions de tots colors. Des del retorn de Ter Stegen a Mönchengladbach o el de Guardiola al Camp Nou, fins als debuts de Marlon i Cardona, passant pel gol 100 de Leo Messi en competicions internacionals. A més, també repassem els tres millors gols blaugrana en aquests sis partits de la fase inicial de la Champions. Reviu tots els grans moments en el vídeo!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut