Els millors gols des de fora de l’àrea de Leo Messi

Els millors gols des de fora de l’àrea de Leo Messi

El crac argentí ha fet 64 gols des d’una distància superior als 16 metres, 41 dels quals han estat de jugada

Leo Messi ha començat la temporada en plena forma. L’argentí ja ha fet tres gols en els tres partits que s’han disputat fins ara, en els quals ha demostrat la seva capacitat anotadora. El primer va ser de cap, a la tornada de la Supercopa d’Espanya, mentre que els dos últims van ser contra el Betis, en el debut de la Lliga, en dos llançaments des de fora de l’àrea.

Precisament aquesta classe de xuts són un aspecte que l’argentí domina a la perfecció. Des que va debutar amb el primer equip, Leo Messi ja suma 41 gols des d’una distància superior als 16 metres de l’àrea gran, 64 en total si es compten també els 23 que ha marcat de falta directa.

Nou anys marcant

El primer d’aquests 41 gols de jugada va ser contra el Nàstic de Tarragona el juny del 2007, a la Lliga, després d’una assistència de Deco. Tot i això, va trigar una mica més d’un any a estrenar-se a la Champions, contra el Basel, en un partit que es va jugar al Camp Nou al novembre del 2008. Després de tot aquest temps, i sempre sense comptar les dianes de falta directa, Messi ja ha fet 29 gols a la Lliga des de fora de l’àrea, 10 a la Champions i 2 a la Copa del Rei: contra l’Almeria, al gener del 2011, i contra la Reial Societat, al febrer del 2014.

Ara, amb els dos últims contra el Betis, l’argentí ja ha igualat els dos gols de jugada des de fora de l’àrea que va fer la temporada 2015/16.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut