Els fonaments de l’amistat entre Neymar Jr i Leo Messi

Els fonaments de l’amistat entre Neymar Jr i Leo Messi

El brasiler explica, al seu lloc web, com s’ha forjat una relació que va molt més enllà del futbol, amb la participació de companys, amics i periodistes

Un dels secrets de l’èxit del FC Barcelona en els últims anys és, sense cap mena de dubte, el bon ambient entre els jugadors i, en especial, l’entesa del trident format per Leo Messi, Neymar Jr i Luis Suárez. El brasiler, en el seu lloc web, ha publicat un reportatge en què explica els secrets de la seva amistat amb l’argentí. I és que des que va arribar al Barça, l’estiu del 2013, Neymar Jr va ser rebut amb els braços oberts pel ‘10’. El va acollir a l’equip, i ells mateixos ho comparen amb el que va passar una dècada enrere, quan Messi va arribar al primer equip i va ser ‘apadrinat’ per Ronaldinho. “La nostra entesa al camp fa que veiem imatges semblants a les celebracions de Messi i Ronaldinho”, reconeix el mateix Neymar.

La relació entre Neymar Jr i Leo Messi va molt més enllà dels terrenys de joc. “Es va adaptar molt ràpid al grup per ser el tipus de persona que és. Va arribar molt jove, és un noi molt alegre i que no té cap maldat, una persona increïble”, explica el crac argentí. Per la seva banda, el brasiler manté allò que deia quan va fitxar pel Barça fa més de tres anys: “Veure el millor del món cada dia et fa aprendre”.

És precisament aquesta admiració del brasiler cap a Messi la que destaquen els periodistes com una de les claus de l’èxit. “Ell era fan de Messi, i va entendre que estava al seu costat”, explica el periodista brasiler Mauro Beting. Una societat a la qual es va afegir, poc després, Luis Suárez. “El que fan ells és una bona demostració que els millors poden jugar plegats”, conclou Gerardo ‘Tata’ Martino, exentrenador blaugrana i exseleccionador argentí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut