Els sis fitxatges, titulars alhora a la Champions

Cillessen, Umtiti, Digne, André Gomes, Denis Suárez i Paco Alcácer van ser titulars tots sis a la vegada per primer cop aquesta temporada
  • Els 6 fitxatges d’aquest estiu del FC Barcelona van ser titulars alhora per primer cop aquesta temporada. Cillessen, Umtiti, Digne, André Gomes, Denis Suárez i Paco Alcácer van formar part de l’onze que Luis Enrique va alinear contra el Borussia Mönchengladbach en la victòria blaugrana per 4-0. A més, tots sis van completar els 90 minuts sobre el terreny de joc.
  • Arda Turan va aconseguir el seu primer hat-trick com a jugador del FC Barcelona. A més, el turc ho va aconseguir en només 17 minuts, i va ser escollit MVP del matx, on va participar en els quatre gols, amb les seves tres dianes i també l’assistència a Messi. Amb aquest triplet, Arda es converteix en el 6è jugador culer en marcar un hat-trick a la Champions, després de Messi (7), Rivaldo, Eto'o, Ronaldinho i Neymar
  • Samuel Umtiti va estar imperial en defensa i va ser qui més pilotes va recuperar, amb un total de 15 recuperacions.
  • Amb el gol davant el Borussia, Alemanya es converteix en el país en què Messi ha marcat a més equips diferents, amb un total de 5 (Bayern de Munic, Bayer Leverkusen, Stuttgart, Werder Bremen i Borussia Mönchengladbach).
  • Javier Mascherano ha assolit els 300 partits com a jugador del Barça. L’argentí ha arribat a la xifra rodona en el matx davant el Mönchengladbach després de més de sis anys del seu fitxatge pel conjunt culer. A més, des que va superar Cocu, Mascherano és el tercer estranger amb més partits com a blaugrana, només superat per Dani Alves (391) i Leo Messi ( 549).
  • Andrés Iniesta ha igualat els 120 partits de Carles Puyol a la Lliga de Campions i es converteix en el 12è jugador amb més partits a la competició. Iker Casillas lidera el rànquing amb 165, seguit de Xavi Hernández amb 157.
  • Amb el partit davant els alemanys, Leo Messi ha igualat Migueli com a quart jugador a la història del FC Barcelona amb més partits disputats com a blaugrana. L’argentí ja en suma 549, només superat per Puyol (593), Iniesta (604) i Xavi Hernández (767).
  • Marc Cardona, el màxim golejador del Barça B, va realitzar el seu debut a la Champions. El jove davanter blaugrana, que fa una setmana va debutar a la Copa del Rei davant l’Hèrcules, ho va fer aquest dimarts a la Lliga de Campions substituint Arda Turan al minut 74.
  • Javier Mascherano va ser el blaugrana que més passades bones va donar durant el matx, amb un total de 127.
  • En el duel contra els alemanys, els blaugranes Aleix Vidal i Denis Suárez van debutar a la Lliga de Campions aquesta temporada amb el Barça.