Així ha estat el viatge a Bilbao

Així ha estat el viatge a Bilbao

L’expedició blaugrana ha viatjat a terres basques per disputar el partit d’anada dels vuitens de Copa del Rei davant l’Athletic Club

El FC Barcelona ha viatjat aquest dijous a Bilbao per disputar el primer partit de l'any. Els homes de Luis Enrique han sortit de l’aeroport del Prat cap a les 10.00 h en direcció a la ciutat basca per disputar el matx d’aquesta nit davant l’Athletic Club (21.15 h) i han aterrat a les 10.55 h.

Els blaugranes s’enfrontaran al conjunt d’Ernesto Valverde en el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa de Rei. Un FC Barcelona que intentarà revalidar un títol que Luis Enrique ha guanyat les dues temporades anteriors al capdavant dels culers. El tècnic asturià ha convocat 18 jugadors, en què destaca l'absència de Cillessen per lesió, en una expedició encapçalada pel vicepresident Jordi Mestre i els membres de la Junta Directiva Enric Tombas i Oriol Tomàs.

El partit enfrontarà dos equips que vénen de superar amb claretat les seves respectives eliminatòries. L’Athletic ve d’eliminar amb solvència el Racing de Santander (amb un parcial d’1-5), mentre que el Barça arriba després d’eliminar amb contundència l’Hèrcules (parcial de 8-1). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut