El PSG venç a la Lliga Francesa gràcies a dos gols de Cavani (0-2)

El proper rival del Barça a la Champions ha vençut el Nantes amb dos gols d’Edison Cavani, un al minut 21 i l’altre al 65

El proper rival del FC Barcelona als vuitens de la Lliga de Campions, el París Saint-Germain, ha guanyat el Nantes, 22è classificat de la Ligue 1 francesa. Després de vèncer l’Stade Rennais en el primer partit domèstic del 2017, els parisencs han tornat a vèncer per continuar lluitant per les primeres places de la competició.

Tot i que el PSG ha lluitat des dels primers instants, el Nantes ha aprofitat l’embranzida de les tres victòries consecutives que duu a la lliga per protagonitzar la primera ocasió del duel. Amine Harit ha enviat la pilota als peus d’Emiliano Sala, que ha rematat des del centre de l’àrea. Al minut 9 el PSG ha recuperat posicions, i Matuidi ha tingut una ocasió clara des de fora de l’àrea. Dotze minuts després arribava el gol parisenc. Edinson Cavani ha aparegut a camp contrari per rematar una pilota de Lucas Moura amb la cama esquerra i enviar-la directament al fons de la xarxa. Amb el 0-1 al marcador, els parisencs ho han continuat intentant, però han arribat a la mitja part amb un avantatge per la mínima.

Durant els primers minuts de la represa el PSG ha continuat acostant-se a la porteria contrària, però, tot i els esforços, no ha aconseguit marcar. Al minut 56 Cavani ha buscat el 0-2 amb una rematada des del costat esquerre de l’àrea, però Dupé ha evitat la segona diana del seu compte personal. L’ocasió més clara l’han tingut després d’una falta que Lucas Moura ha centrat i Thomas Meunier ha rematat amb el cap, però la pilota ha anat al travesser. El segon gol, però, ha acabat arribant al minut 64, un altre cop de les botes de Cavani amb un bon llançament de falta directa. El partit no tindria més història i el PSG ha certificat els tres punts.

El FC Barcelona jugarà amb el París Saint-Germain el dimarts 14 de febrer al Parc dels Prínceps en el partit corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.