El viatge del primer equip a Anglaterra

El viatge del primer equip a Anglaterra

L’expedició del FC Barcelona s'ha desplaçat a Birmingham per fer l’estada de pretemporada a les instal·lacions de St. George’s Park

Després de completar la primera setmana d’entrenaments, el primer equip del FC Barcelona inicia una estada de sis dies a terres britàniques. El conjunt de Luis Enrique comença aquest dilluns una fase important de la pretemporada, i per això es desplaça a les instal·lacions de St. George’s Park, a Birmingham. L’expedició blaugrana ha sortit aquest matí des de l’aeroport del Prat, en un vol que s’ha enlairat a dos quarts d’onze. El vol, d’unes dues hores i mitja de durada, ha aterrat a l’aeroport de Birmingham a les 11.30 hores (hora britànica), i des d’allà l’equip s'ha traslladat a les instal·lacions de la Federació Anglesa de futbol. Allà s’hi estaran fins al dissabte 30, quan l’equip es desplaçarà a Dublín per disputar el primer partit de pretemporada. Serà contra el Celtic de Glasgow, en un duel emmarcat dins de la International Champions Cup 2016.

L’expedició blaugrana la formen 11 jugadors del primer equip, a més de Tello i Montoya, i 12 més del Barça B –un d’ells del Juvenil A-. La principal novetat és la presència de Leo Messi, que ha avançat el retorn de les vacances per incorporar-se amb antelació al grup. L’argentí, d’aquesta manera, es posa a les ordres de Luis Enrique abans d’hora després d’haver disputat la Copa Amèrica. Juntament amb Messi també s’ha incorporat Arda Turan, mentre que Adriano, amb permís del Club, ha caigut de la llista a última hora.

Així doncs, han viatjat a Birmingham Masip, Arda, Suárez, Messi, Munir, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Mathieu, Denis, Montoya, Tello, Samper, José Suárez, Josep Martínez (Juvenil A), Marlon, Martínez, Borja López, Carbonell, Gumbau, Aleñá, Nili, Alfaro, Cámara i Mujica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut