El primer equip tanca la primera setmana d’entrenaments de la pretemporada

El primer equip tanca la primera setmana d’entrenaments de la pretemporada

Luis Enrique ha dirigit una doble sessió d’entrenaments abans de l’stage, amb visita del president Bartomeu i el director d’Esports Professionals Albert Soler a l’entrenament de la tarda

El primer equip del FC Barcelona ha tancat la primera setmana de la pretemporada 2016/17. Abans d’iniciar el proper dilluns l’estada a St. George’s Park, l’equip ha completat aquest dissabte una doble sessió d’entrenaments més. Després d’exercitar-se al matí al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva, a la tarda el treball s’ha desplaçat al camp 2. Encara sense tenir la plantilla completa per les baixes dels jugadors internacionals que estan gaudint de les seves respectives vacances, els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat per tancar la setmana.

La novetat de la sessió de la tarda ha estat la visita del president del Club, Josep Maria Bartomeu, i del director d’Esports Professionals, Albert Soler. Els dirigents han presenciat l’últim entrenament de la setmana, previ al desplaçament de l’equip a terres angleses per seguir amb la preparació del nou curs. Bartomeu i Soler han animat els jugadors i cos tècnic en aquest inici de temporada per seguir sumant èxits.

Com ha estat sent habitual en els entrenaments de tota la setmana, Luis Enrique ha completat el grup amb diversos jugadors del filial. Aquest dissabte, tant al matí com a la tarda, ha citat 13 jugadors del Barça B: José Suárez, Cámara, Marlon, Martínez, Borja López, Carbonell, Gumbau, Aleñà, Perea, Abeledo, Nili, Alfaro i Mújica.

Després d’aquest últim entrenament, l’equip tindrà descans el diumenge, abans d’iniciar dilluns l’estada de sis dies a  les instal·lacions de St. George’s Park.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut