fcb.portal.reset.password

La d’aquest dijous ha estat una jornada carregada d’activitat i d’emocions per a Lucas Digne. El jove futbolista francès ha viscut les primeres hores com a jugador del FC Barcelona, i ho ha fet amb l’agenda plena. A primera hora del matí ha arribat a Barcelona, i directament s’ha dirigit a la clínica per passar les primeres proves mèdiques. Des d’allà s’ha traslladat cap a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on ha completat la revisió amb els Serveis Mèdics del Club.

Un cop superada la revisió mèdica, Digne ha fet el camí cap al Camp Nou per primera vegada com a blaugrana. Allà, acompanyat de la seva família, ha signat el contracte que el vincula al FC Barcelona per a les properes cinc temporades. Dels despatxos ha passat a la Platea de l’Estadi, on s’ha fet la primera fotografia amb la samarreta del Barça acompanyat pel president, Josep Maria Bartomeu, el vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i el secretari tècnic del primer equip, Robert Fernández. A continuació s’ha enfundat la samarreta i ha delectat els aficionats presents amb els primers tocs sobre la gespa del Camp Nou.

La intensa jornada de Lucas Digne ha acabat a la sala de premsa. Allà s’ha presentat de manera oficial davant dels mitjans informatius, assegurant que arriba “al millor club del món” i que és “l’inici d’una gran aventura”. Han estat unes hores molt intenses que, ara, queden resumides en aquest vídeo de 100 segons. El jugador, finalista de l’Eurocopa amb la selecció francesa, començarà les seves vacances abans d’incorporar-se a l’equip, però no oblidarà el primer dia com a jugador del FC Barcelona.

Tornar a dalt