El Manchester City empata abans de visitar el Camp Nou (1-1)

L’equip de Pep Guardiola i el Borussia Mönchengladbach es deixen dos punts, mentre que el Celtic ha superat el Motherwell

El Manchester City, proper rival del FC Barcelona a la Lliga de Campions, encadena dues jornades sense guanyar a la Premier League. Aquest dissabte ha empatat 1-1 a casa amb l’Everton de Ronald Koeman.

El City hauria pogut posar-se per davant si no hagués estat per un penal errat per De Bruyne al primer temps. Stekelenburg l’ha aturat, i a la segona meitat s’ha vist per darrere en el marcador després que Lukaku encetés el marcador a favor de l’Everton en superar Bravo amb un xut creuat amb la cama esquerra.

Un segon penal a favor dels locals els hauria donat l’empat, però Stekelenburg ha tornat a protagonitzar una aturada, aquest cop davant d’Agüero. El City no s’ha donat per vençut i, un minut després, una centrada de Silva ha permès rematar de cap a Nolito, que ha marcat el gol de l’empat. Amb aquest resultat els de Guardiola continuen líders, ara empatats a punts amb l’Arsenal.

El Gladbach també falla dos penals

El Mönchengladbach també ha fallat dos penals aquesta jornada i ha empatat a zero contra l’Hamburg. Els locals no han sabut trobar els espais i la mala fortuna els ha acompanyat durant tot el partit, fins i tot en el darrer sospir, quan un xut d’Oscar Wendt ha anat al pal. El conjunt d’André Schubert ha desaprofitat l’oportunitat que tenia davant el penúltim classificat de la lliga alemanya.

El Celtic, per la seva banda, ha dominat el partit des dels primers minuts i la intensitat en el joc ofensiu li ha permès passar per davant del conjunt visitant amb un gol de Scott Sinclair. Després d’un pal i diverses ocasions de gol, Moussa Dembele ha posat la cirereta al pastís amb el definitiu 2 a 0.