El M’Gladbach rebrà el Barça amb bon peu (2-0)

El pròxim rival del Barça a la Lliga de Campions s’ha imposat sense problemes a l’Ingolstadt, rival a la Bundesliga

Victòria per retornar a la Champions amb bon gust de boca. El Borussia Mönchengladbach, que es veurà les cares amb el FC Barcelona dimecres al Borrussia Park Stadium, ha guanyat l’Ingolstadt en la cinquena jornada de la Bundesliga, amb un resultat de 2-0. Els homes d’André Schubert s'enfrontaran als de Luis Enrique col·locats en posicions europees a la taula classificatòria.

Els alemanys han obert el marcador al minut 42 de la primera part. El protagonista ha estat Stindl, que ha aprofitat un rebot des de fora de l’àrea per impactar la pilota contra la porteria rival. Ja a la represa, Oscar Wendt ha portat la calma amb el segon gol de l’enfrontament (min 76), i ha afegit així distàncies amb l’Ingolstad.

Pensant en el partit de Champions, Schubert ha realitzat diferents rotacions a l’equip i ha fet descansar el brasiler Raffael, que és dubte contra els blaugranes i que ja no va jugar el partit entre setmana contra el RB Leipzig (1-1).

El Manchester City segueix líder (1-3)

Per la seva part, el Manchester City ha firmat una altra victòria a la Premier després de guanyar el Swansea per 1-3. Els citizens continuen, així, primers de la classificació en la sisena jornada de la Premier amb un retorn estel·lar de Kun Agüero, que ha marcat doblet.

Tot i els gols de diferència, els de Guardiola no ho han tingut tan fàcil per imposar-se al seu rival. Amb el primer gol d’Agüero (min 9), els jugadors del Manchester han abaixat la seva intensitat i el rival ho ha sabut aprofitar. Ha estat l’espanyol Fernando Llorente qui ha fet l’empat amb el seu primer gol amb el Swansea (min 14).

La segona part, però, ha servit per despertar els de Guardiola. Agüero ha firmat el seu doblet en forma de Panenka (min 64) després que l’àrbitre xiulés un penal sobre De Bruyne. Sterling ha sentenciat el partit al minut 77 aprofitant una contra dels citizens.

Un Celtic imponent destrossa el Kilmarnock (6-1)

El Celtic de Glasgow també ha guanyat el Kilmarnock per 6 gols a 1 en la setena jornada de l’Scottish Premiership. La derrota davant el Barça no ha fet defallir els escocesos, que s’han imposat al seu rival amb doblet de Dembele (min 35, min 38) i amb gols de Forrest (min 52), Griffiths (min 66), Sinclair (min 72) i Rogic (min 85).

Els verd-i-blancs continuen sense problemes en la primera posició de la Lliga, amb 5 punts d’avantatge respecte del segon classificat, el Hearts, i amb un partit menys disputat.