El gol més feliç de Rafa Mujica

El gol més feliç de Rafa Mujica

El jove davanter canari, de 17 anys, va estrenar-se com a golejador amb el primer equip davant el Leicester

Va estar poc més de deu minuts sobre la gespa del Friends Arena, però segurament va ser l’home més feliç que va abandonar l’estadi d’Estocolm. Rafa Mujica va estrenar-se aquest dimecres, en l’amistós contra el Leicester, com a golejador del primer equip. Va controlar la pilota dins l’àrea amb el peu dret i, sense pensar-s’ho gaire, va aixecar la cama esquerra per enviar la pilota al fons de la xarxa. “He provat fortuna i quan he vist que entrava no m’ho he cregut”, va declarar a Barça TV just després del partit. Eufòric, va celebrar el gol corrent cap a la banda i fent un salt per demostrat tota la seva alegria. El gol més feliç el va dedicar a la família, als amics i a tota la gent que li dóna suport.

Als seus 17 anys, Mujica ha participat en l’inici de pretemporada del primer equip, va estar a l’estada de Saint George’s Park i també va jugar contra el Celtic de Glasgow. “No hi ha paraules per descriure què se sent quan estàs amb els millors del món. És un somni que qualsevol futbolista desitja des de petit”, va assegurar. La seva diana contra el Leicester va ser molt oportuna, ja que va significar la sentència del duel (4-2) i va ser una prova més del bon rendiment que està oferint el davanter canari en el poc temps que milita a Can Barça, on ja ha pogut compartir vestidor amb alguns dels seus referents: “El trident són els millors davanters del món. I què millor que poder entrenar-se amb ells? Són un mirall, els intento imitar fins i tot a l’hora de menjar”.

El Barça i el Las Palmas van arribar a un acord per a la incorporació de Mujica el 19 de maig del 2015, anunciant que el davanter canari podria jugar amb el Juvenil A de Gabri després de complir la sanció FIFA. Va haver d’esperar, però, en la segona meitat del curs per poder demostrar la seva qualitat: , per exemple, va ser autor d’un doblet en el derbi juvenil contra l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. També li va arribar l’oportunitat de debutar amb el filial, a finals de març, al camp del Llosetense (0-2). Aquell dia va fer una assistència de gol i, poc després, al Mini i contra el Sabadell, va estrenar-se com a golejador a Segona B amb un autèntic golàs des de fora l’àrea.

Mujica afronta ara el seu segon curs com a blaugrana tenint fitxa del juvenil -és de tercer any- i com a jugador del filial. El seu objectiu és clar: “Em plantejo poder estar bé físicament i psicològicament, i ajudar el juvenil i el Barça B”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut