El FC Barcelona, reconegut per la Lliga

El FC Barcelona, reconegut per la Lliga

Leo Messi i Luis Suárez han estat guardonats a la gala de premis de la Lliga 2015/16

El FC Barcelona, guanyador de la passada Lliga 2015-16, ha estat reconegut amb un total de dos premis a la gala del passat campionat lliguer. Luis Suárez ha estat premiat amb el trofeu 'La Liga World Player', i Leo Messi s’ha endut el trofeu que l’acredita com a millor davanter del passat campionat de Lliga. 

Amb aquests premis, el conjunt blaugrana tanca una gran temporada 2015-16. Una campanya on el FC Barcelona no només se’n va endur la Lliga i la Copa, sinó que a més, Luis Suárez va ser el màxim golejador del campionat lliguer amb 40 gols (xifra que el va permetre guanyar el Pitxitxi i la Bota d’Or) i a més, el propi Suárez, juntament amb Leo Messi, van ser els màxims assistents de la competició amb 16 assistències de gol cadascun.

L'expedició blaugrana ha estat comandada pel president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, mentre que els premis han estat recollits pel secretari tècnic, Robert Fernández, i per l'assessor del Club, Carles Rexach, en un acte celebrat al Palau de Congressos de València. 

Però els jugadors del primer equip no han estat els únics blaugranes premiats a la cerimònia. La davantera del FC Barcelona Femení, Jennifer Hermoso, s’ha emportat el premi que l’acredita com la màxima golejadora de la passada temporada a la Lliga Femenina. El premi l'ha recollit la capitana de l'equip, Marta Unzue, ja que Jennifer Hermoso està concentrada amb la selecció espanyola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut