El dia que Messi va superar César

El dia que Messi va superar César

El crac argentí es va convertir en el màxim golejador històric del FC Barcelona després de superar la xifra de 232 gols contra el Granada al Camp Nou amb un hat-trick fa 4 anys

A Leo Messi ja no li queden gairebé registres per superar. Ha batut tots els rècords amb la samarreta del FC Barcelona i ha deixat enrere autèntiques marques de llegendes del Club. Una d’aquestes és la xifra golejadora de César. El mític davanter dels anys 40 va ser durant 60 anys el màxim golejador de la història del Club amb 232 gols fins que va arribar Leo Messi i es va encarregar de superar-lo. Va ser durant un Barça-Granada al Camp Nou durant la temporada 2011/12. Aquell duel el Barça el guanyaria per 5-3 i Messi va igualar i superar el rècord de César durant el mateix partit amb un històric hat-trick. Aquell dia el Camp Nou l’homenatjaria amb una autèntica ovació de gala i un fotomuntatge amb ell i César com a protagonistes als videomarcadors de l’Estadi.

Des d’aleshores, Messi no ha parat de marcar gols. En totes les competicions. De totes les maneres possibles. I molts d’aquests, decisius. Quatre temporades i mitja després, i abans d’un altre Barça-Granada al Camp Nou, el ‘10’ del Barça ha fet miques el rècord de César i ja l’ha duplicat fent 467 gols. Una xifra estratosfèrica del millor jugador de tots els temps.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut