El Clàssic FC Barcelona - Reial Madrid es jugarà al Camp Nou el 3 o 4 de desembre

El Clàssic FC Barcelona - Reial Madrid es jugarà al Camp Nou el 3 o 4 de desembre

El partit de la segona volta al Santiago Bernabéu, corresponent a la jornada 33, coincidirà amb el dia de Sant Jordi

La Lliga 2016/17 també coneix la data dels Clàssics, els partits més esperats de la competició en l'àmbit global. El primer Clàssic de la temporada, corresponent a la jornada 14, es disputarà al Camp Nou, coincidint amb el cap de setmana del 3 o 4 de desembre.

El segon partit de Lliga entre el Reial Madrid i el FC Barcelona es jugarà al Santiago Bernabéu, el cap de setmana del 22 i 23 abril del 2017.

La temporada passada, l'ordre dels partits va ser invers. El Barça de Luis Enrique va començar a Madrid, amb el bon record del 0-4 al Santiago Bernabéu (vegeu vídeo), amb gols de Luis Suárez (2), Neymar Jr i Andrés Iniesta. La tornada va ser al Camp Nou, amb victòria dels blancs (1-2).

Més enllà dels partits contra el Reial Madrid, l'equip de Luis Enrique afrontarà una temporada 2016/17 que s'iniciarà amb la Supercopa d'Espanya davant el Sevilla (14 i 17 d'agost). La primera jornada de Lliga es jugarà el 20 o 21 d'agost davant el Betis al Camp Nou i la competició acabarà el 21 de maig contra l'Eibar, també a casa.

Consulta el calendari complet del primer equip del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut