El Celtic goleja en el derbi escocès abans de visitar el Barça

El primer rival del Barça a la Lliga de Campions continua líder, després de guanyar còmodament el Glasgow Rangers

El pròxim rival del Barça en l’estrena de la fase de grups de la Lliga de Campions, el Celtic de Glasgow, ha mantingut el seu lideratge a la Lliga després de golejar el segon classificat, el Glasgow Rangers (5-1). Els jugadors de Brendan Rodgers arriben a la cita europea en un bon estat de forma, sobretot el davanter Dembele, que ha estat el millor jugador del partit després de fer un hat-trick i un assistència.

La primera part ha estat dominada totalment pel Celtic, tot i que no li ha estat fàcil obrir el marcador. Però al final, la rapidesa i efectivitat de Dembele, amb dos gols, ha marcat la diferència (min 33 i min 42). Tot i això, només fer el segon, els Rangers han aconseguit mantenir-se a prop en el marcador amb el gol de Garner (min 44), fet que ha escurçat les distàncies en el descans (2-1).

Ja entrada la segona part, el Celtic ha sortit en tromba i ha ampliat les diferències gràcies als gols de Sinclair (min 61), el tercer de Dembele (min 82) i, a les acaballes del partit, d'Armstrong (min 92). Tot ha estat gràcies a la constància dels jugadors de Brendan Rodgers, que han xutat 18 vegades en tot el partit, de les quals vuit han anat entre els tres pals.

Triomf del City en el derbi de Manchester (1-2)

Un dels partits més esperats a la Premier Leage, el derbi de la ciutat de Manchester que enfronten els equips de Pep Guardiola i José Mourinho, no ha deixat indiferent ningú. El Manchester City ha dominat clarament en una primera part on De Bruyne (min 15) i Iheanacho (min 36) han fet els dos primers gols del partit. El City hauria pogut marxar al descans amb un avantatge encara més clar. I és que Old Trafford estava sent conquerida pels homes de Guardiola, que només els ha faltat afinar una mica més la punteria. Però abans que arribes el descans, un gol d’Ibrahimovic (min 42) ha donat ales a un Manchester United que es veia totalment dominat pel contrari. En la segona part, el desgast físic dels jugadors del City ha fet que els homes de Mourinho busquessin l’empat fins a l’últim minut. Al final, els dos gols del City en la primera part han estat suficients per sumar la primera victòria de Pep Guardiola en un derbi a Manchester.

Derrota del Borussia Möchengladbach (3-1)

L’altre equip amb el qual comparteix grup de la Lliga de Campions el Barça, el Borussia Möchengladbach, ha perdut contra l'SC Freiburg (3-1). Després d’aquest partit, el conjunt alemany acumula una victòria en els dos partits de la Bundesliga que porta disputats.