fcb.portal.reset.password

Els blaugrana celebren un dels gols aconseguits al gener del 2016 | MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona manté una bona relació amb els partits de Lliga que disputa al Camp Nou durant el mes de gener. Amb Luis Enrique a la banqueta els blaugranes compten els seus partits per victòries, sumant un total de 13 triomfs consecutius des que el Vila-real va obtenir un punt el 2009. Els registres parlen per si sols: 26 victòries i dos empats en els darrers 28 enfrontaments. L’última victòria visitant va ser a càrrec del València –el 18 de gener del 2003- després d’imposar-se per 2-4 en l’últim partit de Van Gaal com a entrenador blaugrana.

23 són els rivals que han visitat el Camp Nou al llarg d’aquesta trajectòria, sent l’Athletic Club i el Racing de Santander els equips que s’han enfrontat –tres cops cadascun- en més ocasions davant els blaugranes. Precisament, els bascos van sumar un punt en la seva visita el curs 2003/04. Des de llavors va començar una ratxa de triomfs –momentàniament aturada el 2009- que s’ha consolidat amb l’arribada del tècnic asturià a la banqueta del FC Barcelona.

En la seva primera temporada l’equip de Luis Enrique es va imposar per 3-1 a l’Atlètic de Madrid. Ja el curs passat es van produir tres victòries en tres partits: 4-0 davant el Granada, 6-0 contra l’Athletic Club i, novament, victòria contra l’equip de Simeone per 2-1. Las Palmas serà l’únic rival que visiti el Camp Nou –en Lliga- durant el primer mes de l’any. Seran capaços, els blaugranes, de mantenir aquesta trajectòria? 

Tornar a dalt