El Brasil de Neymar i Rafinha debuta als Jocs Olímpics de Rio amb un empat (0-0)

El Brasil de Neymar i Rafinha debuta als Jocs Olímpics de Rio amb un empat (0-0)

Els jugadors del Barça no han pogut guanyar la selecció de Sud-àfrica, que s’ha quedat en inferioritat numèrica però ha aguantat bé

Neymar Jr i Rafinha ja han debutat en els Jocs Olímpics de Rio 2016. I ho han fet amb un empat, després de quedar 0-0 contra la selecció de Sud-àfrica, en el partit del debut dels dos jugadors del FC Barcelona. Neymar, que ha estat titular i ha jugat els 90 minuts al Mané Garrincha, ha tingut un parell d’ocasions per marcar, però, com tota la selecció brasilera, no ha pogut superar una Sud-àfrica que ha aguantat bé.

Fins i tot després de l’expulsió de Mvala (Sud-àfrica), al minut 60, que els ha deixat amb inferioritat numèrica. L’entrada de Rafinha al minut 66 ha aportat una mica més de claredat en el joc de la canarinha, però no ha estat suficient com per sumar els tres punts del primer partit.

Ara, el proper dilluns dia 8 (3.00 hores), el Brasil jugarà contra Iraq, que aquesta tarda ha empatat contra Dinamarca (1-1) i que, per tant, té els mateixos punts que els homes dirigits per Rogério Micale.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut