El FC Barcelona ofereix la Lliga 2015/2016 al Camp Nou

El FC Barcelona ofereix la Lliga 2015/2016 al Camp Nou

Els capitans del Barça han aixecat un merescut títol que es va aconseguir en l’última jornada davant el Granada

El FC Barcelona ha aixecat el títol de Lliga aconseguit la temporada passada. Andrés Iniesta ha baixat a la gespa del Camp Nou, tot i estar lesionat, per oferir, juntament amb Leo Messi, la Lliga 2015/2016 a l’afició blaugrana present a l’Estadi. Un trofeu que l’ha entregat el president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar. A més, l'equip s'ha fet la foto amb el trofeu juntament amb els familiars i el cos tècnic.

El premi per ser el millor equip de la competició domèstica va arribar de manera merescuda en l’última jornada, després de vèncer el Granada per 0-3 amb un hat-trick de Suárez. L’afició ha pogut gaudir, per tant, de la segona Lliga de l’era Luis Enrique i d’un títol que es va aconseguir, en bona part, gràcies als 90 gols del trident més letal del món. 

Casualment, es tracta del segon títol que el Barça aixeca de manera consecutiva al Camp Nou en tres dies. I és que dimecres el Barça va aconseguir vèncer el Sevilla i alçar la dotzena Supercopa d’Espanya. Un títol que va disputar, en part, gràcies a la Lliga aconseguida, i també a la Copa del Rei, en què va guanyar també el Sevilla. Després d’aixecar el que ha significat el vuitè títol amb Luis Enrique a la banqueta, s’obre el teló de la nova Lliga 2016/17, en què el Barça espera sumar el títol per tercer any consecutiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut