Així ha estat el viatge del Barça a París

Així ha estat el viatge del Barça a París

L’expedició blaugrana ha viatjat a la capital francesa per disputar l’anada dels vuitens de final de la Champions contra el PSG

El FC Barcelona ja és a París. Els blaugranes han viatjat a la capital francesa per disputar l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant el París Saint-Germain. L’expedició culer ha sortit des de l’aeroport del Prat al voltant de les 10.50 hores i ha arribat a les 12.10 hores. Els homes de Luis Enrique descansaran a l’hotel fins a l’entrenament de la tarda al Parc dels Prínceps.

Els blaugranes disputaran el primer enfrontament de la fase del KO de la Champions davant un PSG que ja acostuma a ser un rival habitual dels culers a Europa en els darrers anys. El balanç és força favorable al FC Barcelona, amb 3 triomfs, dos empats i només una derrota.

Una expedició que ha estat encapçalada pel vicepresident Jordi Mestre i pels membres de la Junta Directiva Jordi Moix, Javier Bordas, Silvio Elías, Josep Ramón Vidal-Abarca i Oriol Tomàs. A més, recordem que Luis Enrique s’ha endut 21 jugadors a París, on destaquen les novetats de Rafinha, Piqué, Masip, Nili i Aleñá. El tècnic asturià n'haurà de descartar tres abans del partit per tancar la convocatòria definitiva de 18 futbolistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut