Edgar Davids: “Espero que el Barça pugui capgirar l’eliminatòria contra el PSG”

Edgar Davids: “Espero que el Barça pugui capgirar l’eliminatòria contra el PSG”

El surinamès ha declarat que espera que el Barça sigui fidel al seu estil i el mantingui

En unes declaracions per als mitjans del Club, l’exblaugrana Edgard Davids ha valorat la tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions del FC Barcelona davant el París Saint-Germain: “Les coses passen perquè tots som humans i tots els equips tenen alts i baixos”. “Jo espero que el puguin capgirar i que es puguin centrar bé en el partit per poder-ho celebrar al final de la temporada”, ha afirmat el surinamès. Davids, que va arribar la temporada 2003/04 al club blaugrana, ha confessat que “l’equip ha de ser fidel a l’estil del Barça i mantenir-lo, perquè no es tracta de com caus, sinó de com de ràpid ets capaç de recuperar-te”. I ha afegit: “Això és el Barça”.

Davids, que és l’actual tècnic del club anglès Barnet FC, de la Football League Two, des que va anunciar la seva retirada com a jugador el 2013, ha opinat sobre la decisió de Luis Enrique de deixar el Barça a final de temporada: “És una decisió molt personal, però l’entrenador ha de saber quan ha de marxar i quan ha de quedar-se. Per tant, espero que hagi pres la decisió correcta”. També ha dit que el tècnic asturià “deixarà un buit força gran, perquè no hi ha gaire entrenadors que vulguin agafar aquesta responsabilitat”.

A més, pel que fa a la decisió del Club sobre qui substituirà Luis Enrique, ha assegurat: “El que més m’agrada del Barça és que dóna oportunitats als que han estat jugadors de la casa”. “Avui en dia els clubs busquen sempre a fora, però el Barça intenta buscar entrenadors de la casa, cosa que és una molt bona decisió”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut