Dinou golejadors diferents del FC Barcelona durant aquesta temporada

Dinou golejadors diferents del FC Barcelona durant aquesta temporada

André Gomes, que va fer el 4-2 definitiu, ha estat l’últim jugador blaugrana que s’uneix a una llista en què només hi falten Sergio, Mascherano i els tres porters

Cada cop són menys els jugadors del FC Barcelona que falten per marcar. Després que André Gomes fes el 4-2 definitiu contra el seu exequip, el València, ja són 19 els futbolistes blaugrana que han marcat com a mínim un gol amb el primer equip. Una llista en què hi ha 17 jugadors de l’actual plantilla blaugrana més Munir i Aleñá. Així doncs, i a banda dels tres porters, només falten per veure porteria Sergio Busquets i Javier Mascherano.

A més a més, el gol d’André Gomes significa que els cinc jugadors de camp que s’han fitxat aquesta temporada ja han aconseguit marcar amb el FC Barcelona. Denis Suárez i Alcácer en porten 3, mentre que Digne i Umtiti en sumen 1.

Però a banda d’aquestes dues dades, el Barça – València de Lliga ens va deixar les següents dades destacades. Les repassem:

  • Neymar Jr., amb 19, és el jugador de les cinc grans Lligues europees que suma més assistències aquesta temporada en totes les competicions.
  • Amb els dos gols que va fer contra el València, Leo Messi suma 100 doblets amb la samarreta del FC Barcelona. Es divideixen en 69 a la Lliga, 19 a la Champions, 8 a la Copa, 2 a la Supercopa d'Espanya, 1 a la Supercopa d'Europa i 1 al Mundial de Clubs. Els pots repassar aquí:
  • L’argentí continua augmentant els seus registres contra Diego Alves, el porter contra qui ha marcat més gols. Ja en suma 21 (24 en el total de les competicions contra el València).
  • Leo Messi continua augmentant la seva diferència al capdavant del Pitxitxi, amb 25 gols, quatre més que el seu company Luis Suárez. En total, el ‘10’ porta 41 gols d’aquesta temporada (en 40 partits disputats) i es converteix en l’únic jugador de la Lliga que ha marcat 40 gols o més en totes les competicions en cadascuna de les darreres 8 temporades.
  • El Barça va triplicar el València en passades totals (619 a 236), va doblar els duels guanyats (62,2% a 37,8%) i els xuts a porta (12 a 5) i va guanyar clarament la possessió (72% a 28%). El mapa de calor de l’equip blaugrana demostra clarament el posicionament alt dels de Luis Enrique sobre el terreny de joc. Més estadístiques, aquí.
  • Sergio Busquets, amb 10, va ser el futbolista blaugrana amb un nombre més gran de recuperacions. El segueix Umtiti, amb 9. 
  • Precisament, el Barça segueix sense perdre cap punt a la Lliga quan Samuel Umtiti és titular. De fet, ho ha estat 17 vegades i, en totes 17, el Barça s’ha acabat imposant.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut