Les 10 curiositats dels Barça – Vila-real

Les 10 curiositats dels Barça – Vila-real

Els duels entre Luis Enrique i Fran Escribà, el gol 50 de Ronaldinho i el triomf groguenc amb Robert Fernández sobre el terreny de joc són algunes de les 10 curiositats del partit d’aquest dissabte
  • El Barça suma 10 triomfs i cinc empats en els darrers 15 partits davant el Vila-real a la Lliga. Al Camp Nou els blaugranes acumulen cinc victòries consecutives per un total de nou victòries, quatre empats i tres derrotes en els 16 duels disputats entre els dos equips.
  • El submarí groc va visitar per primer cop l’Estadi en el curs 1998/99 durant la seva estrena a la màxima categoria. El Barça de Van Gaal va caure derrotat per 1-3 davant un conjunt que tenia entre les seves files Robert Fernández, actual secretari tècnic blaugrana i que va acabar disputant els 90 minuts.
  • El primer triomf culer al Camp Nou no va arribar fins al tercer enfrontament. En la Lliga 2001/02 el FC Barcelona es va imposar, tot i començar perdent, per un clar 4-1 amb Luis Enrique Martínez com un dels protagonistes més destacats –capità i golejador aquella nit.
  • Ronaldinho va aconseguir el seu gol 50, dels 94 que va celebrar amb la samarreta del Barça, davant el conjunt groguenc la temporada 2006/07. El brasiler va transformar un llançament de penal en un partit que va passar a la història per l’acrobàtica xilena que va firmar a dos minuts per al final.
  • A l’estiu del 2012, Roberto Soriano va ser el protagonista del Trofeu Joan Gamper davant un Barça farcit de suplents. El migcampista del Vila-real, per aquell temps a la Sampdoria, va ser l’autor del gol que va proclamar campió el conjunt italià (0-1).
  • El 2 de juny del 2013, l’equip castellonenc va fer un pas de gegant per retornar a la Primera Divisió amb la seva victòria al Miniestadi davant el Barça B de Rafinha, Sergi Roberto i Masip. D’aquell triomf segueixen Gaspar, Musacchio, Jaume Costa, Bruno Soriano –autor d’un dels gols- i Trigueros.
  • El Vila-real és l’únic club en què els germans Rafinha i Thiago Alcántara van coincidir a marcar amb la samarreta del FC Barcelona. Mentre l’ara jugador del Bayern va veure porteria en el 5-0 de l’any 2011, Rafinha va col·laborar en el 3-2 de fa dues temporades.
  • Neymar Jr va aconseguir un dels seus millors gols contra el Vila-real, un dels conjunts al qual ha fet més gols: després de marxar del seu defensor amb un barret i una mitja volta i sense deixar que la pilota impactés amb la gespa, l’11 blaugrana va engaltar una volea lluny de l’abast d’Areola i signava el 3-0 final. Fes clic aquí i reviu la seqüència del gol!
  • El Barça de Luis Enrique es veurà les cares per quarta vegada al Camp Nou davant un equip entrenat per Fran Escribà, entrenador de l’Elx ara fa tres temporades en l’estrena a l’Estadi del tècnic asturià i que també ha dirigit el Getafe. El balanç és clarament favorable a Luis Enrique, amb tres victòries, 13 gols a favor i cap en contra.
  • El tècnic asturià, d’altra banda, viurà el seu penúltim partit a la banqueta del Camp Nou com a entrenador blaugrana amb l’objectiu de seguir sumant victòries: els culers sumen 10 triomfs consecutius en la Lliga a l’Estadi, en la millor ratxa des que Luis Enrique es va fer càrrec de l’equip.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut