Denis Suárez passa la revisió mèdica

Denis Suárez passa la revisió mèdica

El gallec ha passat per l’Hospital de Barcelona i la Ciutat Esportiva per dur a terme les tradicionals proves físiques, abans de dirigir-se cap al Camp Nou i fer-se la primera fotografia amb l’escut del FC Barcelona

Matí complet el de Denis Suárez. El gallec, que torna al FC Barcelona després del seu pas pel Sevilla i el Vila-real, ha dut a terme la tradicional revisió mèdica, després que aquest dilluns es fes oficial el seu retorn al club blaugrana. Una revisió mèdica que s’ha dividit en dues parts: la primera, a l’Hospital de Barcelona; la segona, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El futbolista ha arribat al primer punt del seu trajecte a les 8.30 hores, mentre que ha trepitjat el centre d’operacions blaugrana, la Ciutat Esportiva, cap a les 10.30 hores. Aquí ha estat on ha dut a terme l’habitual prova d’esforç, entre d’altres.

Ara, un cop finalitzades les proves mèdiques, el jugador es desplaçarà cap a les oficines del Camp Nou, en què, a partir de les 14 hores, es farà la foto amb l’escut del FC Barcelona. Malgrat tot, serà demà dimecres quan Denis Suárez sigui presentat oficialment, en una roda de premsa amb els mitjans de comunicació després de la signatura del seu contracte. Per acabar, es vestirà de blaugrana i trepitjarà la gespa de l’Estadi.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut