Denis Suárez: “Hem aconseguit una victòria per pressionar els de dalt”

Denis Suárez: “Hem aconseguit una victòria per pressionar els de dalt”

El migcampista blaugrana, que s’ha estrenat com a golejador al primer equip, s’ha mostrat content per l’equip i espera poder marcar més gols i ajudar els seus companys

El FC Barcelona ha completat un gran partit després de vèncer l’Eibar (0-4) en un matx que serveix per continuar posant pressió als de dalt. Denis Suárez, que ha valorat el partit en zona mixta, i que ha anotat el seu primer gol oficial amb el primer equip del Barça, s’ha mostrat molt content amb la victòria de l’equip. El jugador destaca la importància del triomf: “Hem aconseguit una victòria per pressionar els de dalt”. A més, el jugador blaugrana espera que continuï la ratxa golejadora: “Tant de bo arribin més gols i més minuts de joc. Estic satisfet per haver fet el meu primer gol amb el Barça perquè feia temps que ho esperava”. Denis també ha destacat la gran importància de Sergio a l’equip i ha afirmat: “Esperem que Sergio no tingui gaire cosa, és un jugador molt important”. El migcampista gallec, que ha reconegut que s’ha sentit molt bé al costat de Messi, ha asseverat: “Cada vegada estem més a prop dels de dalt amb una molt bona dinàmica de partits i de joc”.

A continuació, repassem les declaracions més destacades dels jugadors en zona mixta:

Ivan Rakitic

"Ipurua és un camp molt difícil, però hem jugat bé. Tenim confiança en nosaltres mateixos i de mica en mica hem anat entrant en el partit i al final hem obtingut una victòria molt merescuda”.

“Cada jugador que té l’oportunitat de jugar ho vol fer bé, treballem tots junts per jugar bé. Som com una família i juguem els uns pels altres”.

“Estic preparat per a tot, vull jugar sempre i estic preparat per al que vingui. He dit al tècnic que estaré aquí per al que faci falta. En línies generals estic molt content”.

Luis Suárez

“L’important és que puguem ajudar l’equip en el que sigui, ja sigui amb assistències o amb gols”.

“Sabem que Sergio és molt important com a company i que també ens ajuda molt a treure la pilota. És una baixa molt difícil, de la mateixa que manera que Iniesta. Són jugadors molts difícils de substituir, però, tot i això, tenim prou jugadors per poder tirar endavant. Els hem d’animar i esperem que no estiguin gaire temps fora dels terrenys de joc”.

Jordi Alba

“És un rival dur que pressiona molt amunt i posa les coses molt difícils. Tot i això, hem fet un bon partit”.

“Esperem que la lesió del Sergio no sigui res, és un jugador molt important per a l’equip, igual que Iniesta”.

“Tots dos ens donen molt i són jugadors especials.”

“Tot i les baixes, tenim l’avantatge que l’equip està preparat per tirar endavant”.

“El míster sap gestionar el vestidor i intenta donar minuts a tota la plantilla”.

“El que surt ha de jugar per donar-ho tot”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut