Denis Suárez:

Denis Suárez: "El meu somni és guanyar un triplet"

El nou fitxatge del Barça es mostra ambiciós, recorda els seus inicis en el futbol i explica allò que l’ha fet madurar en una entrevista exclusiva als mitjans del Club

Denis Suárez s’ha convertit aquesta setmana en la primera incorporació del FC Barcelona 2016/17. El gallec torna a vestir-se de blaugrana després de dues temporades de creixement futbolístic i personal al Sevilla i al Vila-real. Així ho explica en una entrevista exclusiva per als mitjans del Club. Denis mira enrere i recorda els seus inicis en el món del futbol, al seu Vigo natal, i el pas per Anglaterra. Recorda que va començar a jugar "per passar-ho bé i aprendre alguns valors que et dóna el futbol”.

Després de formar-se a les categories inferiors del Celta, va fer les maletes per anar a Anglaterra i jugar al Manchester City. “Significava un canvi de cultura, sortir de casa i madurar en tots els sentits. Era fer un pas important cap al futbol professional”, explica. A més, afegeix que “va ser un pas clau per ser on sóc ara mateix”. Des d’Anglaterra li va arribar l’oportunitat del Barça B. “Vaig créixer amb el futbol dels Guardiola, Xavi i Iniesta. Quan van venir a fitxar-me no m’ho vaig pensar”, reconeix.

Des de la seva experiència al filial, lloa la Masia i el seu model de formació: “És un model perfecte. Quan estàs aprenent és el millor lloc possible”. Al filial blaugrana va ser dirigit per Eusebio, per a qui només té elogis. “Havia coincidit amb ell al Celta, i va ser clau perquè vingués. És un entrenador increïble i té molt bon tracte amb els jugadors”, afirma Denis Suárez.

El jove jugador gallec, que reconeix que la seva família i la seva parella han estat un puntal en la seva carrera, també parla meravelles dels dos tècnics que ha tingut al Sevilla i al Vila-real. Amb Unai Emery va “aprendre molt” i es va “acabar de desenvolupar com a professional”, mentre que de Marcelino García afirma que li va donar “tota la confiança”. “Li estic molt agraït, és un entrenador que no oblidaré mai”, assegura sobre el tècnic asturià.

Ara li arriba la gran oportunitat del primer equip del Barça, i no la vol desaprofitar. És ambiciós i rotund: “El meu somni i el de qualsevol jugador que ve al Barça és guanyar la Champions, la Lliga i la Copa del Rei”. Afegeix, a més, que el seu objectiu és “consagrar-me com un jugador important al primer equip del Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut