Denis Suárez: “El Barça és el millor equip on puc estar”

Denis Suárez: “El Barça és el millor equip on puc estar”

“Iniesta és un mirall i un exemple en el món del futbol i estic molt content per tenir la possibilitat d’aprendre al seu costat”, ha destacat el nou migcampista blaugrana

Denis Suárez ja és nou jugador del FC Barcelona. El nou migcampista blaugrana s’ha mostrat en la roda de premsa de presentació molt il·lusionat per tornar a vestir la samarreta culer: “Estic molt content de tornar al Club. És un somni que s’ha complert perquè des que vaig marxar sempre vaig tenir present tornar algun dia i he lluitat per això. Pel meu estil de joc el Barça és el millor equip del món on puc estar. A més, és el millor del món”. En aquest sentit, Suárez ha explicat que se sent un privilegiat de poder compartir vestidor amb un dels seus “ídols”, Andrés Iniesta: “És un mirall per a mi i un exemple en el món del futbol i estic molt content per tenir la possibilitat d’aprendre al seu costat”.

Suárez torna al Barça després de dues cessions consecutives. Primer al Sevilla i després al Vila-real. Dues etapes que han servit per créixer professionalment: “He millorat molt futbolísticament. Al Sevilla vaig millorar en aspectes físics i tàctics i al Vila-real vaig gaudir molt més perquè la idea de joc s’assembla a la del Barça”. En aquest sentit, el jugador gallec ha reconegut que des que va marxar sempre ha tingut “la confiança dels directius i el cos tècnic”. “El Barça sempre ha tingut gent seguint-me –ha afegit Suárez- i això m’ha ajudat també a evolucionar perquè jo volia jugar aquí i demostrar que podia fer-ho”.

El nou migcampista del FC Barcelona ha dit que ho donarà “tot per triomfar al Barça, és un somni i és un objectiu que sempre he volgut tenir”. Suárez arriba al Barça per “aportar el màxim” i encara que és plenament conscient que “al Barça estan els millors”, intentarà ”donar el màxim per tenir continuïtat”.

Repassem, a continuació, les declaracions del director d’esports professionals del Club, Albert Soler, que ha explicat els detalls de l’operació.

Albert Soler

“A part del preu de recompra al Vila-real també paguem 800.000 euros al Manchester City perquè així ho preveia quan el vam fitxar al Barça B, que en el moment que el jugador tingués fitxa de primer equip se’ls hi hauria d’abonar.

“L’operació en total, comptant amb el milió d’euros que es va pagar quan va venir al Barça B, els 3.250.000 euros de la seva recompra i els 800.000 euros al Manchester City és de cinc milions”.

“A més, hi ha un bonus que cada 10 partits jugats el Manchester City també rebrà 800.000 euros fins a un màxim de 8 milions. Considerem que un jugador que jugui 100 partits i el cost total de l’operació sigui d’uns 13 milions és una bona operació per al Club”.

El secretari tècnic del primer equip, Robert Fernández, ha explicat per què han fitxat Denis Suárez:

Robert Fernández

“És un jugador que ha demostrat al Sevilla i al Vila-real les seves condicions. Estem convençuts que ens ajudarà amb el seu equilibri al mig del camp”. “Valorem moltíssim que hagi tingut una presència de minuts molt important al Vila-real”.

“És un jugador que pot jugar al mig, però també en posicions d’atac. Esperem moltíssim d’ell. Està molt il·lusionat i té molta qualitat”.

“Coneix la casa i el seu pas pel filial l’ajudarà a entrar ràpidament en quin és el sistema i quins són els mètodes d’entrenament. Luis Enrique el coneix perfectament”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut